TQFP 44 Krajina vzor?

M

mImoto

Guest
Dobrý deň, ja idem trochu blázon hľadá dobré krajiny vzor pre TQFP 44 pinov balík (PIC18f448). Akýkoľvek odkaz, kde by som mohol nájsť, alebo informácie o tom, ako navrhnúť krajiny vzor. Som junior s odtlačkami dizajn. Díky moc as pozdravom, okrem toho

[Quote = Okrem] Dobrý deň, ja idem trochu blázon hľadá dobré krajiny vzor pre TQFP 44 pinov balík (PIC18f448). Akýkoľvek odkaz, kde by som mohol nájsť, alebo informácie o tom, ako navrhnúť krajiny vzor. Som junior s odtlačkami dizajn. Díky moc as pozdravom, okrem toho [/quote] Co s / w budete používať vzor v krajine, Orcad, podložky, protel ....... ak si dajte nám vedieť, niekoho, kto vám pomôže zistiť, ak už existuje v knižnici, alebo ako to urobiť. Rozmery pre krajinu vzor pre PIC18F448 sú na strane 383 v liste : R

Ahoj, vďaka za info. O info o datasheet som sa pozrieť znovu a to je veľkosť balíka, ale nie je to podľa môjho názoru na veľkosť krajiny vzor. Ostatné sú to, čo som hľadal. Díky moc as pozdravom, okrem toho

[Quote = Okrem] Ahoj, vďaka za info. O info o datasheet som sa pozrieť znovu a to je veľkosť balíka, ale nie je to podľa môjho názoru na veľkosť krajiny vzor. Ostatné sú to, čo som hľadal. Díky moc as pozdravom, okrem toho [/quote] Okrem toho, Cool, máte, čo ste potrebovali, ale ja som zmätený. Všetky rozmery sú na liste PIC údaje sú tu pre krajinu vzor, max / min tolernaces, ihrisko, PIN rozmery a všetko. K dispozícii je omnoho viac než len vzorku pôdy pad veľkosti, ako je umiestnenie tolerancia, pasty> pad veľkosť-> PIN veľkosti-> vložiť výpočty objemu a tak ďalej. Použitie z regálu stopa nie je vždy dobré, pretože nepozná svoje parametre procesu. Len na to pad veľkosti od ready made stopa nie je vždy odpoveď, ak chcete faktorom vo výrobe výnosu a DFM. : R

Ahoj .. To je Nithin. Mohol by mi niekto TQFP CC2530 pre integrovaný obvod, ktorý má 40pins s 1 Termal pad v stredu. Takže úplne 41Pads. pls ma poslal pre knižnicu Orcad .. Díky moc .. frnds. -Nithin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back