to konštantné napätie referencie fungovať?

Y

yikwon

Guest
Potrebujem zdroj referenčného napätia (1,5 V). tak som navrhol referencie obvodu. (* Pozri priložený súbor) Zaujímalo by ma, že tento okruh je správne činnosti, alebo nie. preto, že je o vdsat 55MV a ďalšie, ale (VGS-V.) je-50mV, takže myslím, že tranzistor je v triódy regióne. preto podľa môjho opnion, tento obvod nie je práca. Ako si o tom myslíte? (* Možno použiť len v aktuálnej 50nA.) Pls. anwser ma.

Čo presnosť potrebujete? K dispozícii sú 3 regulátory PIN k dispozícii od Microchip, ktoré sú 1v5 na 1% tolerancie. Môžete tiež použiť TLV431 (Low Voltage verzia programovateľné Zenerove) programovanie odpory.

Ako môžete dokázať, že VO je konštantné napätie? Existuje mnoho regulátor v učebnici, ako je David Johns a R. Paul Gray.

yikwon BTW, ako môžem backnote OP údaje, ako je V., Vdsat, tak ako je zobrazené na obrázku hore? Je to nová funkcia Cadence, ktoré vyžadujú dodatočné licencie? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size] normálne, keď VGS

Myslím, že všetky tranzistory sú nasýtenia. Stačí skontrolovať ur otázku. Vdsat = VGS-V .. VDS by mala byť väčšia ako Vdsat s cieľom udržať tranzistor v saturáciu. Tu všetky tranzistory majú VDS väčší ako Vdsat. takže všetci sú v saturáciu.

[color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size] [quote = satyasiva] Myslím, že všetky tranzistory sú nasýtenia. Stačí skontrolovať ur otázku. Vdsat = VGS-V .. VDS by mala byť väčšia ako Vdsat s cieľom udržať tranzistor v saturáciu. Tu všetky tranzistory majú VDS väčší ako Vdsat. takže všetci sú v saturáciu.
Ako vidíte, NMOS (M219, M218), VGS = 623mV, V. = 695mV VGS, V. =- 72mV, čo je mínus, takže si myslím, že je v triódy regióne. a potom, keď som kontrolu funkcie TR oblasti použitia ADE je výpočet fuction, 3 je zobrazená. (Kde číslo znamenalo 0,3 = triódy región 2 = saturácia regiónu) * Táto TR Channel dĺžka je 10um, preto to nie je krátka dĺžka distribučného kanálu. Preto VDS And VGS, V. nerovná? Použil som TSMC 0.18um procesu (1P6M)

Sú v podprahovou oblasti, pretože prúd je tak malý, ako 28nA.

Môžete mi povedať, ako tento obvod funguje? A ako výstupné napätie je konštantné?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back