Tipy na okruhu ochrany ESD prevedenie

K

katrin

Guest
Potrebujem navrhnúť ESD pretection na môj okruh, ale nemám potuchy o tom. Mohol by niekto mi dať nejaké tipy na skratu ESD design:? |

môže byť, môžete pridať ESD súčasť ochrany, ako je televízia a varistor pre ochranu vášho obvode, ďalej môžete pridať capactive obchádzka nákladov sa

Technológie, ktoré používate pre obvod? Mnohé technológia má vlastnú podložku buniek, ktorá obsahuje ochranu pred ESD. (Upínacie diódy, aktívny svorka, Series Resistance)

Odporúčam vám knihu: Albert ZH Wang: On-Chip ESD ochrana pre integrované obvody IC pohľadu dizajnu nájdete túto knihu na tejto stránke.

ESD na návrh, dispozičné riešenie je veľmi dôležité. by ste sa spýtali ESD pravidlá pre navrhovanie z procesu montáže.

Môžete použiť ziner dióda predpätie v závernom smere

Chcem navrhnúť jednoduchý ESD pretection obvodu pre vstup svojho obvodu Vyzerá to, že môžem použiť tento základnej konfigurácii s PMOS a NMOS. Ale som trochu zmätená, prečo sa používajú dva ESD prvok obmedzujúce prúd odpor medzi tým? Zvyčajne to, čo je hodnota tohto obmedzovacieho odporu? To je hovoril, tento odpor môže obmedziť prúd, ktorý tečie do vnútorného okruhu, ale to odpor vplyv na fungovanie vnútorného okruhu? a tiež som čítal, že "Je dôležité zabezpečiť, aby lavínu rozdelenie primárne ochrana zariadenia je aktívna pred sekundárne ochrany zariadenia, zadajte svoje Termický rozklad tak, aby sekundárne ESD ochranu zariadenie nesmie byť zničené ESD stresu.", ale ako môžem poznať presný rozpis lavína a tepelné rozdelenie napätí jednotlivých zariadení? Ako môžem simulovať ESD ochranných zariadení vidieť jeho funkcie? Doteraz Viem len, ľudia musia používať veľké zariadenia pre ESD ochranné obvody.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back