(test) Keil51 a Keil-MON51

S

SISWANTO

Guest
Dear All,
Čítal som o Keil a ich MON51.
niečo, čo chcem sa opýtať,
1.je MON51 a Keil možnosť ladenia na úrovni omáčka-ako napr C,
alebo len na montáž úrovni.
2., Ktorý z nich lepšie, MON51 alebo ISD51Siswanto

Hi Elchula,
Odkazujú na Vaša odpoveď, je to znamenalo, že môžeme robiť ladenie, singgle krok, break point, atď?
Mohli by ste mi prosím pošlite vaše snímanie obrazovky vášho debugger Keil?Sis

môžete urobiť ladenie oboch asm a C pomocou mon51 a ISD 51.
mon51 je vhodný iba pre von Numen hardwqare ale isd51 môže byť použitý s Harward abd von Numen hardware.isd51 má veľmi malý debugger réžia (na 100 bajtov
only).
pätám

Hi Hock,
Snažil som sa a urobil MON51 sa úspešne Keil,
Je milá nástroje chlapi, najmä pre vzdelávanie
mikrokontrolér a C programovania.
A teraz chcem skúsiť ISD51, čítal som o investičných službách
vodítko, ale spomenúť, že náš program a
debugger je naprogramovaná v non-volatile pamäťou
tak ako EPROM, FLASPROM a Varian.Je to pravda?
Vďaka Hock.

Siswanto

Ahoj
Jedna otázka!

Môžeme využiť MON51 a ďalšie nástroje ste práve spomenul (ISD51 s Keil), možno použiť pre jednočipové aplikácie, bez XDATA?

Môžeme použiť iba s jedným 89C51 bez externej RAM?

vďaka
PIcstudent

Picstudent Napísal:

Ahoj

Jedna otázka!Môžeme využiť MON51 a ďalšie nástroje ste práve spomenul (ISD51 sa ku * il), možno použiť pre jednočipové aplikácie, bez XDATA?Môžeme použiť iba s jedným 89C51 bez externej RAM?vďaka

PIcstudent

Picstudent Napísal:

Ahoj

Jedna otázka!Môžeme využiť MON51 a ďalšie nástroje ste práve spomenul (ISD51 sa ku * il), možno použiť pre jednočipové aplikácie, bez XDATA?Môžeme použiť iba s jedným 89C51 bez externej RAM?vďaka

PIcstudent

Zásady ISD51 je vložením malé kód prelomiť programu a odoslať štatút Keil uVision.
ISD51 použitie makra pre vloženie malý program, a najlepšie pre 8X51 iba v jednom čipe.
Ak máte vybudovať veľký program a bez jediného čipu, použite Keil mon51.

bsiswoyo

bsiswoyo Napísal:

Zásady ISD51 je vložením malé kód prelomiť programu a odoslať k štatútu * il uVision.

ISD51 použitie makra pre vloženie malý program, a najlepšie pre 8X51 iba v jednom čipe.

Ak máte vybudovať veľký program a bez jediného čipu, použite k * il mon51.bsiswoyo

SISWANTO Napísal:

Mám predstavu, prečo nepoužívame emulátor EPROM, takže sme sa nikdy potreba až k horieť program / kód čipu a môžeme zachrániť našej doby.
Jedna otázka je, môžeme to urobiť?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back