Termo elektrické chladničky

G

grittinjames

Guest
Chcem postaviť preto typ elektrickej chladič s železa a medi pár thermo akýkoľvek subjekt na nej pracoval. Pls mi dať nejaké informácie

Myslím, že máte na mysli Peltierov chladič. Pozrite sa tu: h ** p: / / en.wikipedia.org / wiki / Thermoelectric_cooling Roscoe

odkaz, ktorý u dal nedáva jasnú dáta [quote = Roscoe] Myslím, že máte na mysli Peltierov chladič. Pozrite sa tu: h ** p: / / en.wikipedia.org / wiki / Thermoelectric_cooling Roscoe [/quote]

Pozrite sa na tento odkaz. Tu si môžete prečítať niektoré základné informácie o TC chladenie. h ** p: / / www.marlow.com / TechnicalInfo / technical_information.htm Spoločnosť Marlow IST jeden z sveta je vedúci TC chladenie

Len sa spýtajte, čo chcete u môžem odpovedať elektrické chladiča nové témy v elektronickej môžu využiť pri nových chladiacich prvkov, ktoré doesnt potrebovať žiadnu vodu, alebo niečo

Snažil som sa Peltier prvky: Peltier prvky čerpať vysoké prúdy (10 + zosilňovačov), nie príliš efektívny zdroj tepla môže byť problém, na jednej strane vytvárať teplo, až do 100 ° C, budete potrebovať výmenníka tepla a ventilátora. Musíte thermly izolovať chlad časť z horúcej časti. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 38 sekundách: [/color] [/size] Snažil som sa Peltier prvky: Peltier prvky čerpať vysoké prúdy (10 + zosilňovačov), nie príliš efektívny zdroj tepla môže byť problém, na jednej strane vytvárať teplo, až do 100 ° C, budete potrebovať výmenníka tepla a ventilátora. Musíte thermly izolovať chlad časť z horúcej časti.

Použil som obchodných Peltier element, pomocou p a n-písať prvky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back