temperaturesensor pomocou pic 16f77a a LM35

E

eehero

Guest
Ahoj, ja som len chcel merať teploty v miestnosti pomocou LM35 temp. Snímač PIC16F877 zmení stav jedného z jeho prístavov v závislosti na čítanie LM35. Napríklad: PORTB slúži na zapnutie čerpadla (hasič) a vypína, keď teplota LM35 číta. nad 35degree a vypína, keď teplota. pod 35 stupňov. Vďaka

Aký je teda váš hlavný problém? ADC, chybovosti, kalibrácia ... .

Nie, ja hľadám pre kompletnú vydania, schematické a softvér, ak je k dispozícii!

Mám tiež rovnaký projekt, ale zatiaľ nie je vybudovaná. K tomu som sa porovnania LM35 a MCP9701 (Microchip teplotné čidlo). Dávam prednosť posledného snímača vzhľadom na najvyššiu presnosť a lepšiu cenu. Ďalší bod by som chcel urobiť, je impedancia prevod do piny ADC vstup (10kΩ). Mám v úmysle dať operačný zosilňovač medzi ADC a teplotný snímač pre prevod impedancia MCP9701 od 20Ω do 10kΩ. S pozdravom

[Quote = eehero] Nie, ja hľadám pre kompletnú vydania, schematické a softvér, ak je k dispozícii! [/Quote] ja, ale môj počítač je rozbité, pošlem, keď som sa opraviť

To je schéma obvodu, ja používam Altium Designer, a neviem, ako exportovať do PDF PCB, je len schematické exportovať do PDF

ITPro je vďaka za odpoveď, ale zdrojový kód nie je súčasťou?!

[Quote = eehero] Ahoj, ja som len chcel merať teploty v miestnosti pomocou LM35 temp. Snímač PIC16F877 zmení stav jedného z jeho prístavov v závislosti na čítanie LM35. Napríklad: PORTB slúži na zapnutie čerpadla (hasič) a vypína, keď teplota LM35 číta. nad 35degree a vypína, keď teplota. pod 35 stupňov. Vďaka [/quote] mohol u post schéma a zdrojový kód? Prepáčte;

Ahoj, ja som nový celej tejto skúsenosti som projekt a ja som búchal hlavou na stenu na 4 hodiny sa môže niekto plz pomôžte mi: Mám naprogramovať PIC 16f77 na práčku program alebo jeho časť Potrebujem kód PIN v setting z nezáleží na tom, toho sa jeden pre vodné čerpadlá a potom, čo na mesuring temprature z 60 dagrees Celzia, do tej temprature musím nastaviť iný PIN rezistencie na hodnotu 1, keď dosiahne tempreture 60 dagrees PIN od reistance siaha až 0 frequencey je 4MHz a čas by bol 40 min, ktorý je keď, nie je pochýb m 40 * 60 * 4000000 = 9600000000 návod plz naozaj potrebujem pomoct nemôžem na to prísť na vlastnú päsť a sry za zlé anglické, ak má niekto nejakú predstavu by som mohol použiť za pomoci

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back