Tónovanie na frakčnou-N PLL?

R

RickLi

Guest
Som navrhovaní frakčnou-N PLL s MASH 1-1-1 sigma-delta modulátor. Aj simulované SDM s Matlab, a videl, že tam boli ostrohy (v pokoji tóny) na výstupe. Pridal som pseudonáhodnej bit generované LFSR do LSB vstupu SDM, ale Spurs zostávajú. Zdá sa, že rozklad nefunguje. Môže niekto láskavo predstaviť mi nejaké referencie o rozklade? Díky moc.

Som tiež zápasia s týmto problémom. Keď som dal signál Xin [k] = 0,5 * 0,25 Sina (100 * k / PI), aby do MASH 1-1-1 sigma-delta modulátor, vidím hluku v nízkych frekvencií je presunutý na vysokej frekvencii. Ale keď som si MASH 1-1-1 sigma-delta modulátora v F_N PLL, nepovažujem to funguje dobre, podnet ešte existujúce. Môže onyone vie prečo? Díky moc.

SDM sú náchylné k nečinnosti tóny pri použití racionálne čísla ako vstupná hodnota. Skúste 6 alebo 7 miestne dlhé náhodné číslo (0.259846), napríklad. Ak ste modulovať vstupné SDM, perhap to vidíte moduláciu spektra na výstupe. Dave

Prečo by sme mali používať 6 alebo 7 miestne dlhé náhodné číslo? Aký je účel použitia, že? V prednáške MIT, vstup MASH 1-1-1 je hriech vlna s DC offset. A vidím Spurs je potlačený pri nízkych frekvenciách. Ryan

Skúste použiť 20-bitovú zbernicu pre vstup a nastaviť, aby tie 2 LSBs. Skúšal som to raz s MASH-1-1-1 pre frakčnou N PLL pre WiLAN a fungovalo to dobre. Myšlienka je, že keď použijete DC, ktorý môže byť reprezentovaný ako racionálne číslo a / b, po niekoľkých cyklov = 2 * b-ak (a + b) je zvláštne, alebo (a + b) / 2 if ( + b) je dokonca, vnútorné stavy akumulátorov rovnaký ako počiatočné podmienky a výstup bude opakovať, čo periodicity tak nečinnosti tóny. Nastavením LSBs na jednu, sa snažíme opakovanie období príliš dlhé, ktoré by zmiernili nečinnosti tóny a bude len príčinou veľmi malé DC offset. Ak chcete vyskúšať, že pomocou MATLAB, pridajte do vstupu DC 3 / 2 ^ 21 (za predpokladu, že všetky vstupné hodnoty sú normalizované, tj

Možno to môže potlačiť nečinnosti tón lepšie zvýšiť energiu signálu rozklad. Pre MASH1-1-1 modulátor, je nečinný tón byť potlačená nastavením správnej počiatočnú hodnotu prvej fázy akumulátora. S pozdravom Marcel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back