Táto chyba znamená, čo sa pri výpočte pomocou CST MWS 5,0?

S

sanders

Guest
Aj encounted túto chybu dnes: Výpočet sa zdá byť nestabilné! Zvážiť zníženie hodnoty stablity faktor v možnostiach riešiteľ špeciality alebo reduing PBA vyplňte limit automesh vlastnosti. Táto chyba znamená čo? Myslím, že preto, že som prijal nevhodné šablóny, mal by som prijať iné šablóny, alebo len si vybrať šablónu na začiatku. Akákoľvek pomoc ocenia! Možno odstrániť šablónu, keď zistí, že je nevhodné, alebo aj len nahradiť ju inou? S pozdravom!

Táto chyba znamená, že riešiteľ FDTD encoutered nejaké problémy v rámci Paktu stability (nedá problém vyriešiť). Tak choďte na prechodné riešiteľa, kliknite špeciality potom prejdite na kartu riešiteľa nájdete "stability faktor = 1" Zmena 1-0.5 a skúste spustiť simuláciu (zvyčajne pracuje pre mňa), môže byť nutné znížiť, ďalej v niektorých prípadoch

Ďakujem vám! Potom, ako pochopiť hodnotu faktora stability, čo sa stalo, keď simulácie je nestabilné? S pozdravom!

Ahoj Sanders Stáva sa tiež, ak je rezonančná vo frekvenčnom pásme, alebo útlm takmer na nulu zvážiť zníženie frekvenčného pásma vyňať tieto frekvencie. pl

Ahoj, asel_48, mám zníženú stabilitu faktor 1 - 0,5 a 0,3, ale problém stále exists.Thank vás, plazma, budem sa snažiť o zníženie frekvenčného pásma. S pozdravom! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 hodiny 13 minút: [/color] [/size] Teraz som narazíte nová chyba: Maximálny počet impulzov šírkach simulované, riešiteľ stopped.Please na vedomie, že v rovnovážnom stave energie kritérium nebolo reached.what to znamená? Ďakujem vám! S pozdravom!

Pretože máte nestabilný projekt svojho trvať dlhšiu dobu pulz vyhlášok tak, aby to viac času meniť pulz 20 až 50 riešiteľov ponuky

Ahoj, plazma, mám ďalšiu otázku sa spýtať, bola som pochyboval o "chybu v X-Plane na index (x / y / z): 6,29,6 [chyby v korekcii typu B]", že k chybe došlo, keď neustále Simulácia bola pre, tak čo to znamená? Ďakujem vopred! S pozdravom!

Pozrite sa na hranici sa snaží nastaviť pár mm ďalej, alebo sa snaží zvýšiť siete v tomto bode pl

Tie by mali umožniť PBA Accelarator režim ... a chyba dostane pevné. Ale myslím si, že táto možnosť nie je k dispozícii v MWS5, ale je k dispozícii vo viacerých verziách.

Zvýšením hustoty siete svojej štruktúry bude viac stabilné. Pozrite sa na ukážky otázku "nejaká otázka o CST MWS".
8_1158823475.JPG

Môjho názoru, dve chyby, ktoré ste popísal poruchu spôsobenú oka nastavenia, ktoré používate. a. Odporúčam, aby ste nastavili Stabilty a ok stupeň naplnenie ich východiskové a skúste záberu model inak - skúste fix-bodov okolo kritických oblastiach, ako porty alebo hrany. b.Simplify model. Napríklad, ak používate vlnovodu port, skúste nahrádzať to diskrétne portov a zistiť, či sa problém opakuje. Veľa šťastia, P.

ako som povedal, u odpoveďou po jeho zníženie? ale to, či budete ovplyvňovať výsledok presnosť?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back