systému na rozpoznávanie odtlačkov prstov v VB6

S

sasmit

Guest
Ahoj všetci,
Já jsem poslední rok študent diplom v odbore IT a potrebujem na podanie projektu.Mám v pláne predložiť projekt na systému na rozpoznávanie odtlačkov prstov.

and Pruning
and also Minutiae Extraction
but I do not know the image filtering to improve the quality of fingerprint images.

Som už rozvinuté kódy pre úbytkom
a Prerezávanie
a tiež drobnosti Ťažba
ale nevím obrazu filtrovanie, aby sa zlepšila kvalita odtlačkov prstov.

Já jsem v súčasnosti worling na ukážku obrázkov.Potrebujem vedieť o dobrú Fingerprint Scanner - já jsem přemýšlel o mictosoft snímač odtlačkov prstov.Môže pomôcť?Myslím si tiež, že skener s rozlíšení 256x256 spomalí môj výkon rýchlosti.Takže potřebuju poznať špecifikácie čitatelia.

Mám nejaké MATLAB kód, ale to všetko pôjde nad mojou hlavou a já nevím jak ju previesť do C / C / VB6.Nechcem, aby to urobil.

Mám v pláne pre zachytenie obrazu snímaného skenera priamo na môj program a potom si na spracovanie obrazu.Vo svojom krátkom takhle

1.Skenovanie obrázka a zachytiť to, aby program
2.Proces obrázok
3.Udělat prebierky a prerezávanie (odstrániť ostruh)
4.Extrahujte minútam.
5.Uchovávajte je zápas alebo im
6.Zobraziť výsledok.

Pokiaľ ide o zaradenie Odtlačky odjíždím je na užívateľovi.Si užívateľ môže vybrať jeden z piatich typov čase je zapísané o odtlačkoch prstov.

Prosím pomôžte mi v Image Processing ČASŤ a UCHOVÁVANIE A ZODPOVEDAJÚCICH časti.

Do dajte mi vedieť iabout vzorky Codes.

Díky moc!

Nazdar,

Som tiež robí systému na rozpoznávanie odtlačkov prstov na môj posledný rok projektu, ale som s využitím MATLAB.Máte kód v MATLAB?Ako sa vám extrahovať detaily?

Vďaka,
Dělám ťažbu drobnosti s pomocou oslabenie procesu.Je dobré litrature na

http://www.cs.earlham.edu/ ~ sandeaf / draft.txt

Mal som MATLAB kód, ale nemám to hneď, ako som robí môj projekt v VB6.0 a ja som v podstate nepoznajú MATLAB.

Plz poslať akúkoľvek Info máte.Ako sa máte na drobnosti ťažbu na ceste?(len vysvetliť proces)

Zatiaľ dovidenia ...

Nazdar,
chorých príliš spájať s vy ...Práve som choosed to môj projekt v systému na rozpoznávanie odtlačkov prstov ..som zozbieral niekoľko všeobecných myšlienok v tejto oblasti .. to je to.im dobre VB 6.0, ale i dont vedieť, na prácu v MATLAB ..Ako môžem mať na začiatku môjho projektu.
NÁPOVEDA ma vaše názory

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back