superflux LED diódy a PWM?

S

Shadowcrawler

Guest
Ahoj, som čítal v manuále svojho superflux LED, ktoré majú trvalý prúd 30 mA vpred, vpred a špičkový prúd 100 mA (od 1 / 10 pracovného cyklu, šírka pulzu 0,1 ms). Teraz moja otázka: Je ich rozdiel medzi použitím špičkového prúdu s PWM, alebo konštantný prúd svetla a tepla. A keď chcem použiť metódu PWM mám ešte potrebovať zdroj konštantného prúdu, odporu alebo len zdroj napätia.

Myslím si, že najlepší spôsob, ako ich použiť jednosmerný prúd 30 mA zo zdroja prúdu s LM317 postavené napríklad. Môžete použiť zdroj napätia a odpor, ale musíte si uvedomiť, že súčasné zmeny teploty LED je v tomto prípade.

Základné, tradičný a najjednoduchší spôsob, ako dodať LED je konštantný prúd. Musí to však byť nízka účinnosť, zvlášť keď je treba nastaviť jeho jas na konkrétny účel, alebo musíte dodať viedla zo širokej škály zdrojov napätia. V týchto prípadoch, PWM je lepším riešením. U oboch circumtances, môžete získať rovnaký jas, ak dáte LED príslušnej prúdy / pracovný cyklus. Len "Google" na internete, veľa aplikácií PWM LED tam. nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back