Suiatble Gerber Tool??

C

cameo_2007

Guest
Chcem získať Gerber editačný nástroj, ktorý môže robiť prácu až 6-vrstvy, ktoré je najlepšie, vhodný, cenovo dostupné a zdroj, ako ju zabezpečiť? alebo je tam nejaký free verzia začať s? ide, suranand

Možno budete chcieť vyskúšať GC-prévue alebo GerbTool

Dobrý deň, môžete skúsiť tento softvér nazvaný "Excelcam" jeho freeware a je možné ho stiahnuť z tejto stránky "http://www.reliant-eds.com," ja som bol s použitím tohto Gerber potvrdenie pre niekedy a funkcie sú veľmi podobné Cam350. S pozdravom Ramesh

Dobrý deň, myslím, že CAM 350 je v poriadku, môžete ho použiť a je jednoduché využiť i. Ricky

Žiadne Toto je prvá time.i havnt dokonca použil iné nástroje, Gerber before.what čo chcem, je, že som si Gerber súboru so mnou, ktorý chcete upraviť reťazec na to a urobiť malú zmenu v jednej dráhe. Napr.: 'Version 4 "s" verzie 5 a verzia je pre manufacturing.i používa "pridať text voľba", ale písmo je vždy menší one.if aj znovu pridať text zvýšením jeho písmo, jeho zase myslia same.i jeho jediný hlúpy problém, ale nie som schopný robiť .. nejaké rady? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size] písma sa menia, ja hovorím o veľkosť písma ..

Dobrý deň, veľkosť písma je problém čo, rovnako sa freeware vám všetkým hľadať funkcie, ktoré sú k dispozícii v najlepší nástroj overenie Gerber. Zapamätajte si jeho freeware ..... V freeware, nemôžete mať všetky funkcie v porovnaní s najlepšími dostupnými nástrojmi Gerber, dúfam, že chápete, čo tým myslím. Zmena verzia v prevedení súboru a generovať gerbers, jeho tak jednoduché, ako to, že skôr než sa snaží, a strácať drahocenný čas ur poznaním. S pozdravom Ramesh

Ja by som urobil všetky tie homeworks.But V žiadnom prípade. Nemám rozloženie PCB súbor, ktorý design.only spôsob, ako ich upraviť v gerbers.Thats, prečo som si hrať s Gerber tool.Fine, budem riadiť sa predvolené písmo. vďaka

GC-prévue zvyknutý robiť, jeho len pre prehliadanie. To, čo potrebujete, je aktuálna editor, nie je veľa okolo, ktoré vám umožní upravovať a vytvárať nové Gerber súbory zadarmo.

Presne to je .. to, čo som konečne pochopil. Existuje mnoho na stiahnutie zdarma. väčšina z nich práve umožňuje zobraziť niektoré umožňuje upraviť, ale nemôžete uložiť, a niektorí umožňuje upraviť niektoré parametre, a nie všetky,,, zoznam by mohol pokračovať takto. Niet úniku,, mám si kúpiť plnú verziu! mm! Dovoľte mi, aby som skontrolovať vrecká!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back