subharmonický Mixer

Díky moc!Je zaujímavé a presnosti geometrie musia byť oveľa väčšie, že za LTCC.Pre SIP môže byť dobrou voľbou.

RF-OM

áno LTCC je určite procesu Závislá osoba ale nemôže byť porovnávaný s PCB, pretože vám dáva
3. rozmer taky.Je upravená verzia hustý film.Tento proces je oveľa lacnejšia ako tenký film a oveľa rýchlejšie.

LTCC použitie nie je obmedzené len na obvode má veľké uplatnenie v microfludics, WSN, MEMS balenia.
.

khouly, čo máte na mysli zámerné kit.Mám dobrý úvod literatúru a budú zdieľať krátko.

Tu sú dva súbory na intro LTCC, že sa vzťahuje na proces a niekoľko aplikácií
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Vážení mfarhan1,

Bohužiaľ som prekročiť hranice mojej stiahnuť a nemôže Donwload súborov.Mohli by ste mi prosím pošlite mi je koryto pm?Ďakujem vopred za vašu pomoc.

veľmi dobrý Mfarhan1

Myslel som tým konštrukcie kitu je knižnica poskytuje zlievárne, ktorá obsahuje modely niektorých súčiastok pripravený na použitie

khouly

@ Khould
máte pravdu, že určite pomáha, ale i dont mať žiadne konštrukčné stavebnice tak dlho, ako si môžete náhradných niekedy v tempa môžete pomôcť vašej vlastnej základné komponenty,
Neexistuje žiadna pevná topologických akejkoľvek zložky s LTCC, rovnako ako spojka môže byť u jedinej vrstvy alebo až do 4 vrstiev, je úplne závislá na vašich balenie takže nie je nevýhodu nemajú knižnice.

možná.ale bude mať helpt knižnice
dokonca aj niektorí z mojich priateľov si vytvárať vlastné knižnice, ktoré tam Pokročilé model skladateľa impulz pre vytváranie modelov parametrized

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back