subharmonický Mixer

M

mfarhan1

Guest
Vážení všetci
Chcem, aby simulovali ideálny (alebo skutočné) subharmonický zmiešavače v ADS.Mohol som nt nájsť model subharmonický zmiešavače v ADS ADS knižnicu a panely nástrojov, ktoré môžem použiť.
Hardwarovou komponentu som sa XLD-X3 subharmonický zmiešavače zo synergií.

Môže niektorý sprievodca mi, ako môže aj simulovať subharmonický zmiešavač?I dont want to do designu.

Vďaka, vaša pomoc je naozaj ocenia

hmmm aj nemohli nájsť žiadny súbor s parametrom na webových stránkach súčinnosť.Teď jsem přemýšlel o meraní S parametrov sám a dal sa do reklamy.

akýkoľvek návrh na alternatívne?
vďaka

Myslím si, že to dokážeš.Môže existovať niekoľko problémov.Po prvé S-parametre pre niektoré impedancia a všetky tri porty musia byť ukončené s touto rovnakú impedanci.To nie je často u miešačky, zmiešavače navyše často majú rôzne impedancia počas jedinej obdobie LO signál.Môžete skúsiť použiť VNA a meranie S-parametrov, ale to, čo bude skutočne VNA opatrení je ťažké povedať.Ďalší problém môže byť s rôznym vzťahu medzi vstupné a výstupné signály porovnaní s bežnými miešačky.Potrebujete overiť, aké sú vaše konkrétne VNA vyžaduje pre zmiešavač merania.Tu sú niektoré aplikácie poznámky o Agilent webových stránkach o zmiešavače merania VNA.Ak nebudete zohnať dajte mi vedieť a já môže skontrolovať mojej knižnici.

Nevím, je-li u inculded S pam zo zmiešavače ADS bude mať miešania akcie do úvahy, alebo nie.

a môže ju pomocou frekv multipier a mixer.To bude systém zablokovať.

khouly

subhamonic miešania je nelineárna proces.Pochybuji S parametre snímania výkone

prosím pozrite sa na dokument, ako aj sa pripája
je to veľmi jednoduchý systém modelov ADS Vytvoril som od frekvencie znásobeného a zmiešavače jeden subharmonický zmiešavače

Prajeme tejto pomáha u

khouly
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Ak chcete toonafishy,

Áno, používanie S-parametrov pre meranie a analýzu zmiešavače nie je ľahká úloha.Ale je to možné.Nemusí byť na každom prípade, ale aspoň pre niektoré z nich.Na ceste,
mám strach, že niektorí z členov EDAboard bude bojovať na toto stanovisko, ale to je pravda, že lineárne zmiešavač je to možné.Já myslím, že sa od mixéra lineárne (z hľadiska RF) prvky.Ja som vynašiel tieto obvody, postavené im testováno a používa veľa.Uskutočnia sa výborne, ale som si istý, veľa univerzitných profesorov bude hrýzť ma okamžite.Krásu týchto miešačky je, že poskytujú vysoko kvalitné premiešanie a pre niektoré z nich prakticky žiadny LO prúdy prietoku zmiešavače.Tieto obvody môžu byť považované za akúsi subharmonický keď ak sa nerovná n * RF /-m * LO a môžu byť dobre popísané s normou S3P súbory.Teda aspoň v niektorých prípadoch je možné použiť aj S-parametre súboru zmiešavače analyzuje.

RF-OM

to znamená u lineárne zmiešavač je zmiešavač založený na čase varianta lineárny prvok.ako odporové FET mixéra a tak ďalej.Áno je to možné, dokonca som bol navrhnutý a testovaný jeden.

ak máte na mysli iné okruh by u uveďte odkaz na to, alebo dať na papieri.

vďaka
Khouly

Máš pravdu: takýto zmiešavač je jedným z príkladov pre zmiešavač postavený s lineárnou prvok.Ale v tomto prípade impedancia je premenlivá a zvyčajne sa môže považovať za geometrické prostriedky od min a max hodnôt.Aspoň pre hlukové výpočty.V predchádzajúcom zamestnaní som znamenať ďalšie obvody.Neexistujú žiadne odkazy a články, pretože som nezverejnili výsledky vzhľadom na špeciálne účely tohto vývoja.Je stále uzatvorená na chvíľu.Je zaujímavé, že dnes ste prakticky okamžite uviesť aspoň jeden príklad takéhoto obvodu.Dávno som strávil asi dva roky, kým som sa ukázať, že matematické lineárne zmiešavač je možné do jednej zo vzácnych a veľmi starých kníh, ktoré boli v roku 1964 zverejní.

Pracoval som s miešačky veľa počas svojho pána, ktoré ich majú hotové čoskoro.môj hlavný odkaz bol Steve Maas práce.

khouly

Já vím, Steve a jeho knihy.On je jeden z najlepších autorov o miešačky a hluku.Veľa šťastia s vaším majstri!

vďaka RF-OM

jo Steve Maas je skvelý autor.Študoval som svoje knihe o nelineárnych mikrovlných obvodov je úžasná.

khouly

Áno, je hezké to talk a aj on je určite pozná všetky tieto predmety dobre.

V prvom rade
Vďaka vám všetkým za vašu odbornú radu.is really helpfull and very interesting way of simulating Subharmonic mixer.

Súbor nahrávají khouly
je naozaj užitočný a veľmi zaujímavý spôsob, ako simulovať subharmonický mixer.

and RF-OM
that S paramter is not that stright as they are for filters etc, I dont want to put myself in that trouble of calculating S parameters. RF-OM
i did look on agilent application notes they are really helpful when measuring mixers.

Súhlasím s toonafishy
a RF-OM
S parameter, ktorý nie je v tom, že stright tak, ako sú pre filtre atď, I dont want to dať na seba, že ťažkosti výpočte S parametrov. RF-OM
sa pozrieť aj na Agilent žiadosti berie na vedomie, že sú naozaj užitočné pri meraní miešačky.
Veľmi úžasné vedieť o zmiešavač s lineárnymi prvkami.Steve Maas Napísal vynikajúce knihy o miešačky a nelineárne prvky aj prečítať.Som pracujúci na miešačky s
prof ID Robertson a bude usilovať o vašu pomoc ďalšie

Podľa spôsobu, akým je niekto z vás pracuje na LTCC!
Dík všetkým.

Snažím sa nájsť informácie o tom, ako navrhovať a mikrovlnných obvodov pomocou LTCC.ale LTCC je návrh je vždy závislý proces u tak musíte mať konštrukčné stavebnice fot to

je-li u mať resorses o tom prosím akciu

Khouly

Pokiaľ viem LTCC má zmysel na frekvenciách vyšších ako 10 GHz.Pod 10 GHz, že je príliš drahý a môže poskytnúť príliš nízky výnos.To je veľmi stará technika, ale kupodivu tam je takmer žiadne zmeny, tak pre mnoho rokov.Som považoval LTCC viackrát a vždy pravidelné PCB vyhral.

čo myslíte, že filmové technológie, videl som veľa RF FEMS a PAM sú navrhnuté pomocou tenkej vrstvy

Aj táto technológia sa používa v RF SIP

khouly

I
didn't použitie tejto technológie zatiaľ.Mohli by ste mi prosím povedať trochu viac o tom a poskytnúť odkaz (y) nájsť informácie?

check this
http://www.imec.be/wwwinter/mediacenter/en/SR2006/681438.html
http://eesof.tm.agilent.com/pdf/rf_sip_module_design_verification.pdf
http://www.thin-film.com/web/TFT.nsf/ zobrazenie / A4FB30ADCDB0C7F8862573F6007E6160 / $ FILE / tft_custom_electrical_filter_designs.pdf

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back