Strihanie bandgap referencie

C

caosl

Guest
Ahoj, mal všetko, čo mám pochybnosti o orezávanie bandgap referencie, ktorá je uvedená v priloženej schematic.The R2 a R3 orezať naraz alebo len skrátiť R2 je dosť. Pre strihanie pohodlie, som sa snažil spojiť M1 a M2, ale perfermances bolo ťažké kompromis pekné. Mimochodom, bol operačný zosilňovač je kľudový prúd riadený itself.Because z starup obvode existuje, to nie je problém, s výnimkou minimálnej spustenie napájacieho napätia.

Orezať R2 je dosť výstupný odpor tranzistorov oveľa R2 a R3.

Dobrý deň, gevy Ďakujem za reply.I pocit, že len trim R2 je zodpovedajúce, ale nesúlad s R2 a R3 sa má nejaký vplyv na výkon circuit.Now, ako rozsahu to bude.

Ak sa u pripojenie hornej kontakty R2 a R3 spoločne a napojiť ich na Vref myšlienka R4, než orezávaním R4 u môže zmeniť Vref presnejšie. Ešte jednu výhodu u dostali, že hodnota R4 sa zmenšujú, ako R1, R2, R3.

Dobrý deň, DenisMark konštrukcia som sa snažil už, čo sa prejavilo v obraze below.Indeed, môže táto štruktúra ušetriť priestor obsadený odporu, ale aj výkony simulované nebol lepší než prvý one.What je dôvod, prečo sa rodí na tento fenomén .

"Ale i výkony simulované nebolo lepšie" Aké parametre u to znamená?

štartu až napájacie napätie, statické líniu (DC PSRR), prechodné líniu (vysokofrekvenčný PSRR) .- ak napájacie napätie zvýši, PSRR zostup veľmi (90dB pri 5V ---> 60 dB pri 6V).

To sa mi zdá, jeden odpor, nie je dôvod pre takéto "prefomance" degradácie. To u vedomie, že takéto zapojenie len situable pre kapacitné záťaž, alebo veľmi vysoké odporové záťaže? Môže byť u použitie tohto obvodu pre ležiak odporovú záťaž alebo spínané záťaže? Použitie vyrovnávacej pamäte pre tento prípad.

Myslím, že caosl dizajn je lepší, pretože 2 BJT prúd je "match", keď trim odpor .. Ak len výbava R2, spôsobí ďalšie BJT súčasného rozdielu

musí byť zle v tej pracovný bod ur okruhu, inak to bude dosť dobrý. a toto zapojenie je možné využiť selfbias a konzumovať malé množstvo energie, ako je niekoľko uA ak ur starttime nie je obmedzený.

Vďaka reply.The všetkých ľudí okruhu som navrhol dosiahol svoj cieľ already.The prijala architektúra je znázornená v pic2 kvôli strihanie pohodlie. PSRR> 85 dB vo všetkých rohoch po vopred regulačného obvode je prúd tepla used.The

Chcem, aby obojsmerný strihanie. Typicky trim R3 na vyššie napätie. : | Môžem trim odpor R1 na nižšie napätie? :: Ak nie, prečo? Vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back