Stavebné 8x8 True Color LED displej s frame rate 30 Hz

M

msadek_eng

Guest
Tento projekt bude testovať 8 riadok s 8 RGB LED diód na každom riadku a poskytne 8 bitov PWM pre každý LED, Ako na to?

Celkom 192 LED maximálny prúd LED 0.02 celková spotreba bude 3.84 (MAX), skontrolujte, či máte nárazník medzi FPGA a viedlo tiež to, čo to je?

To bude základným stavebným kameňom pre veľké dicolor obrazovka obsahuje 1152 z tejto jednotky

Wow, to je veľa LED! Ktoré časti projektu, potrebujete pomôcť? Dátová komunikácia? LED skenovacie techniku? LED vodiča obvody a (možno veľké) napájanie? Koľko prúd do LED diódy potrebujú na dosiahnutie požadovaného jasu? Spočítajte W, a dávajte pozor, aby neprekročil LED modulu stratový výkon a teplotné stupne hodnotenie.

je chyba na prúde, môžete predpokladať, že budem zase na všetky LED diódy, a to nie je pravda, že spotreba bude 8x3x0.02 = 0,48 Amp pomocou radu skenovanie s pracovným cyklom 1 / 8

[Quote = msadek_eng] je chyba na prúde, môžete predpokladať, že budem zase na všetky LED diódy, a to nie je pravda, že spotreba bude 8x3x0.02 = 0,48 Amp pomocou radu skenovanie s pracovným cyklom 1 / 8 [ / quote] Mám tiež záujem o toto. Pomocou mikrokontroléru je veľa napríklad pre monocolor LED. Ale pre RGB LED som nenašla žiadny zdroj na túto tému. Ako previesť signál z grafickej karty, TV atď, alebo na RGB signál? Aspoň som sa napríklad pochopiť základné koncepciu na túto tému. Ak máte nejaké informácie o tomto, potom prosím dajte mi vedieť. Vďaka vopred.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back