Starostlivosť pri návrhu obvodu

P

popat_panjaru

Guest
Ahoj alll chcem navrhnúť okruhu pomocou mikrokontroléru a názov obvodu je "ukazovateľ teploty pomocou PIC16F84" teraz, aké je potrebné dbať? ... Aké sú spôsoby, ako navrhnúť obvod? Ako môžem získať predstavu, že toľko hodnoty sú tranzistory a toľko hodnoty rezistorov, že mám použiť, aby sa môj okruh beží? ... Plzzzzzzzzzzz help Poznámka : Aj donot chcem hotový okruh, takže dont pošlite mi odkaz, v ktorom je daný okruh .... chcem sa naučiť a vyskúšať si úroveň najlepšie a tiež chce podporu Členovia .... Popatlal Panjarawala

1.u identifikovať svoje PIC, takže ak ste videli jej list, budete vedieť, čo sa s ním spojených komponentov, a kde má byť connected.normally PIC príbuzní sú kryštálu, dva kondenzátory, odpor na pinu MCLR a oddeľovací kondenzátor na Vcc pin. 2.Next je potrebné určiť teplotný snímač v závislosti na aplikácii, ktorú use.Eg: - LM35 (jednoduchý), alebo môžu dokonca PT100.U hľadať mnoho ďalších dielov. 3.Take LM35, prejdite na jej stránky, skontrolujte jeho dáta sheet.There, že by sa už zmienil, ktorý pin je pre what.and aké sú jeho súčasťou asscociated byť pripojený. 3.Now treba integrovať PIC, senzor a napájanie a na displeji, ak máte. 4.Písanie váš kód. Povedal som tieto predpokladu, že máte nejaké vedomosti v electronics.If tak ste zvyknutý nájsť difficcult pri čítaní tabuľky a pokračuje, ak ste NIL v základnej elektroniky, potom jeho tvrdý oriešok, a aby ste pochopili, ako elektróny tečú. V každom prípade, štart a prísť s konkrétnymi otázkami, ľudia sú tu, aby vám pomohol von. ide,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back