Skontrolujte, či môj návrh na žiariace biele LED od 3V

G

grittinjames

Guest
hai Jedná sa o jednoduchý spôsob žiaru biele LED od 3V. Ak im prepínanie S1 a S2 alternatly, či LED dióda svetlo plz analyzovať môj nápad.

Dúfam, že určitý súbor môžete použiť tento design logiku násobenie napätie

Uveďte, prosím, ďalší popis tvojho dokumentov, aby mohla byť zaujímavejšia pre ostatné

[Quote = the_risk_master] Uveďte, prosím, viac tvojho popisu dokumentov, aby mohla byť zaujímavejšia pre ostatné [/quote] Chcel by som vysvetlenie o tom logiku. Ak nejaký pán elektroniky mozog dáva primeranú odpoveď im pripravený dať body

Musel som skontrolovať ur CKT, zdá sa, že u nemajú šancu sa obrátiť na 3,6 LED s ur CKT. Aby sa zase na tom, u potrebovať podporu, použite LC typu alebo poplatok čerpadlá typu LED vodiča.

Nie je to funguje. U potreba striedavého napätia s diódou-Cap násobič napätia.

Myslím, že tento obvod bude fungovať, ale nie tak celkom dobre. Myslím, že tu S1 nie je potrebné. Len S2 je v poriadku.

Myslím, že CKT nefunguje tak, ako viedol vodiča nie je žiadny spôsob, ako pridať do viac ako 3V napätia na uzle + vo bieleho viedol dokonca ako u spínače S1 a S2

žiadny spôsob, ako sa CKT nefunguje ... Žiadne formácie Serres medzi C a 3V si človek myslel, pripojte druhý terminál s2 na koniec terminálu C, potom použite S1 a S2, aby CKT práce ......... Ďakujem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back