Simulačný softvér pre filtrov iba pomocou mikropáskového

K

Kint

Guest
Dobrý deň Chcel by som vytvoriť filter mikropáskové miesto mountered na kondenzátory a cievky. Vie niekto, počítačový program, kde si môžete simulovať niečo také pred tým, než PCB z rovnakého programu? Ďakujem vopred

Zistil som M-filter z Agilent / Eagleware oblek Genesys je veľmi jednoduché. Práve ste v kohútiku vašich potrieb a to, čo chcete, topológie a dáva PCB a possiblitity spustiť simuláciu EM taky! Len ústupok je, že to nie je zadarmo. Pokiaľ viem je skúšobná licencia k dispozícii na vyžiadanie! www.eagleware.com Na zdravie

TX-Line je bezplatný, ľahko použiteľný, Windows interaktívne prenos line kalkulátor pre analýzu a syntézu štruktúr vedenia. TX-Line umožňuje používateľom zadať buď fyzikálnymi vlastnosťami alebo elektrické charakteristiky pre spoločné prenosové médium, ako sú: mikropáskového páskového vedenie koplanárne vlnovod zakotvené koplanárne WG Slotline TX-Line má ľahko použiteľné interaktívne grafické používateľské rozhranie a beží na Microsoft Windows 2000/XP.

Ak je frekvencia nízka, potom môže byť vhodnejšie použiť dobré RF kondenzátorov a indukčných cievok, pretože mikropáskového vedenie geometrie môže byť nepraktické sa budú vykonávať na palube. Aj v prípade filtrov je citlivá na výrobné tolerancie (geometria, relatívna permitivity, teploty a podobne), môže byť pre niektoré skutočné bolesti hlavy, taky.

Vďaka za všetku pomoc. TX-Line používa niektoré výpočty, ktoré sa nepovažujem za šťastné. Filter riešenie je veľmi pekný program, ale chudobné na usporiadanie časti. Pracujeme s 3,5 GHz, takže musíme byť presné :)

pre mikropáskové filter, u ktorej ADS, MWO a genysys tiež Ansoft Designer môže pomôcť aj MWO, a obaja majú ADS EM simulátoru, aby u dokáže simulovať filter EM khouly

Podľa môjho skromného názoru, mikrovlnná rúra kancelárie a Ansoft Designer ponúka dobrú 2.5D simulácie, ale chýba v návrhu filtrov schopnosti, Eagleware a Filsyn poskytuje oveľa lepší filtra topológie a transformačný možnosti. Ak nie je dutina efekt zvážiť, je možná 3D simulácia EM potrebné pre overenie rovnako. Ja odporúčam pridať tuning pre pohotovostný konfety. Filsyn: http://www.alkeng.com/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back