simulácia pomocou LNA HSPICE

B

bcdeepak

Guest
hai plz povedz mi, ako simulovať pomocou LNA hspice (alebo hspice RF), ako sa dostať šumu z hspice môže mi niekto povedať, o. LIN príkaz hspice odpovede vďaka RF sooooooooooooooon

Tam je nejaká RF príklady obsahovali v priečinku demo hspice, skontrolujte, či je khouly

hai plz povedz mi, ako simulovať pomocou LNA hspice (alebo hspice RF), ako sa dostať šumu z hspice môže mi niekto povedať, o. príkazu LIN v hspice RF odpovedi sooooooooooooooon Vďaka
A naozaj dobre atrament: 1. h ** p: / / www.stanford.edu/class/ee133/spicedecks.html Ukážka: LNA.sp 2. h ** p: / / www.stanford.edu/class/ee133/spice/lab3/LNA.sp * -> T tnx

hai Vďaka za odpoveď ur som navštívil stránky, ale uvedené príklady je sprisahanie dont šumu vs frekvencia plz povedz mi, ako sa dej šumové číslo bye

kontrola dokladov hspice RF je ukázať, ako urobiť simuláciu šumu khouly

Prešiel som hspice RF manuál pre LNA designu tam je uvedené, že. LIN príkaz možno pozemok šumu bez zdroja striedavého prúdu v obvode aj simulované CKT, ale dáva chybu ako "SET zdroju striedavého napätia v obvode", takže použiť zdroj striedavého prúdu teraz to dáva chybu, že "zdroje sú cievky a vytvorenie ok", čo mám robiť ????????????

Pošlite UR schémy, alebo netlist súboru, takže môžeme kontrolovať khouly

Som navrhovaní GSM LNA v 0,9 a 1,8 GHz, a potrebujem nejaké ukážkové hspice netlist?

sa u skontrolovať príklady. Som si istý, že je tam napríklad LNA khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back