SIMCOM SIM300 GPRS problém

D

_demon

Guest
Ahoj chlapci! To je staré témy, ale potrebujem vašu pomoc! Mám sim508 modul pre sledovanie vozidiel úlohy. Aj úspešne pripojenie na server, ale nemôžem recieve / prenos ľubovoľných dát! Moje záznamy: OK at + cipmode = 0 OK at + cdnsorip = 1 OK at + cipcsgp = 1, "www.XXX.XX", "user", "prospel" OK at + cipscont OK at + ERROR ciicr na cstt + = "www.XXX.XX", "user", "prospel" OK na ciicr + OK + na cifsr 88.214.70.2 na cipstart + = "TCP", "xxx.xxx.xxx.xxx", "6667" OK STAV: IP stav na cipstart + = "TCP", "xxx.xxx.xxx.xxx", "6667" OK STAV: IP stav na + cdnsorip = 0 OK at + cipstart = "TCP", "xxx.xxx.xxx.xxx "," 6667 "OK AT + OK CONNECT CIPSEND = 5> 1234567 Poslať OK at + cipmode = 1 Chyba pri + cipmode? + CIPMODE: 0 OK AT + CIPSEND = 288> rg35bv Poslať OK, ale nemôžem nič dostať na strane servera! Avšak nadviazanie spojenia ... Môže niekto pomôcť?

Ahoj démon, u ktorej sim508 Do okruhu, ak je u mať pošlite mi, prosím, že okruh ......

Ahoj _Demon Ak chcete získať TCP paket, ktorý je prenášaný z modemu SIM508 GPRS, musíte mať verejnú IP adresu a Socket Server program (písaný v winsock napríklad existuje mnoho príkladov na internete). Navrhujem nasledovné kroky: _ inštalácia ADSL modem otvoriť port, a odovzdá ho k PC, ktoré beží socket server aplikácie (nastavenie voľba NAT, alebo Virtual Server voľba). _ Vypnite všetky bezpečnostné program (Bit Defender, Internet Kaspersky Securyty, ...)

Ahoj .. nemá niekto použiť sim508 s microcontroler atď AVR?? Prosím, potrebujem vašu pomoc ... dajte mi repply ok ... vďaka

Som tiež hobľovanie používať SIM508 v projekte, môže niekto dajte mi vedieť na rozhraní okruhu sim508 a mikrokontroléru ako v liste jeho nie je jasné, tiež požadujem AT príkazy manuál SIM508 som nemohol nájsť žiadne , kde ... Vďaka S pozdravom Jamshid Dastur

[Quote = jamshid.dastur] taky som hobľovanie používať SIM508 v projekte, môže niekto dajte mi vedieť na rozhraní okruhu sim508 a mikrokontroléru ako v liste jeho nie je jasné, tiež požadujem AT príkazy manuálu SIM508 Nemohol som nájsť žiadne, kde ... Vďaka S pozdravom Jamshid Dastur [/quote] Dúfam, že tieto dokumenty budú pre vás užitočné. Prajem dobrý deň.

[quote = jamshid.dastur] taky som hobľovanie používať SIM508 v projekte, môže niekto dajte mi vedieť na rozhraní okruhu sim508 a mikrokontroléru ako v liste to nie je jasné, tiež som sa vyžadovať, aby AT príkazy manuál SIM508 som nemohol nájsť žiadne, kde ... Vďaka S pozdravom Jamshid Dastur
Dúfam, že tieto dokumenty budú pre vás užitočné. Prajem pekný deň. [/ Quote pekné ... pekné .... veľmi pekné ... vďaka moc

Mám na mysli použitie SIM508 v projekte. Má GPS a GPRS fungovať dobre? Je ľahké sa naučiť a čo je najdôležitejšie, ako sa dostupnosti a cene? Vďaka za moc ....

Ak sa niekto vie, čo to je ................ about + Čeng? + Čeng: 1,0 + Čeng: 0, "0611,16,0,404,90,41,5 ACB, 05,00" + Čeng: 1, "0615,15,02" + Čeng: 2, "0541,10, 13 "+ Čeng: 3," 0542,04,07 "+ Čeng: 4"? 0544,03 " + Čeng: 5, "0612,01,?" + Čeng: 6, "0616,01,?" OK AT + Čeng = 2 + OK Čeng: 0, "0611,16,0,404,90,41,5 ACB, 05,00" + Čeng: 1, "0615,18,02" + Čeng: 2, "0541,12 , 13 "+ Čeng: 3"? 0616,04 " + Čeng: 4, "0542,04,07" + Čeng: 5, "0544,04,?" + Čeng: 6, "0612,03,?"

Dobré ráno, moje meno je Moraali. Mám problém, po dobu jedného roka. Je to jednoduché, ale nie som si istý, ako ju napraviť. Stručne povedané, keď k nemu pripojím chip (Xilinx FPGA) s SIM508, SIM508 neposiela žiadne SMS. Keď som testoval čipu a SIM508 samostatne, to funguje dobre. Ale keď som sa pripojiť k sebe, dôjde k chybe. Viac informácií nájdete (kliknutím na neho) s tým bude dať detail vysvetlenie môjho problému. Spočiatku môžete mať difficulities, ale nakoniec budete rozumieť. Prečítajte si, prosím, to jednoduché. Odpovedzte, prosím, ku mne čo najskôr. Ďakujem.

OK, vaše ďalšie miesto je veľmi dlhá a spletitá, takže som nemal čas, aby si celú vec. Avšak, jedna otázka - Ste zaslanie CTL-Z po odkaz? Musíte poslať ukázať konci správy.

Ahoj som SIM508 Eval doska dávno asi 3 roky teraz nemôžem nájsť káble a napájací zdroj. Moja otázka je: Je priečneho sériového kábla môže fungovať? Čo by malo byť nastavenie pre riadenie toku a budrate je 115200,8, N, 1 s reguláciou prietoku HW OK? Čo sa požiadavky na napájanie 5V 100mA @ dosť? Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) Org

Ahoj démon, môžete mi pomôcť, mám kúpiť sim508 ale musím potrebné na povel a nastavenia modulu, a ja dont mať server. Prosím, vysvetlite mi. Chcem, aby prenos dát čítanie GPS s GPRS na môj server. Ďakujem.

Dobrý deň, démonov a tu niekto, čo je posledný update svojho SIM508 GPS / GPRS vývoj? Každý, kto má príklad alebo knižnice pre SIM508 GPRS komunikácie? Ďakujem Vám as pozdravom,-Gunta-

SIM300 GPRS C kód pre 8051 kontrolu na nasledujúci odkaz [url = http://www.embed4u.com/] Embed4u [/url]

Ja používam SIMCOM 300 modul eval rada. Som schopný sa pripojiť k serveru TCP na verejné IP, ale nie je možné odosielať a prijímať dáta do / zo servera TCP. Potom, čo som sa pripojiť k serveru My modul jednoducho "visí" a neberie žiadne ďalšie vstupy. Ja používam USB na sériový prevodník a beží na príkazov HyperTerminal. Čo môže byť príčinou.

Súčasťou prenájmu sú aj iné témy v tomto fóre, ktoré sa už touto otázkou zaoberala. prosím hľadanie na tomto fóre.

mať podobný problém, modem sa pripojí, dá CIPSEND> (I vstupné dáta tu) dostať odpoveď ZATVORENÉ a modem zatuhne. Hľadaný fórum s SIM300 visí aj ďalšie podmienky, ale žiadne relevantné výsledky. Môže niekto pomôcť, prečo sa to deje? Vďaka vopred

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back