Signalizačné používané v System-on-a-balík

L

lagos.jl

Guest
Ahoj všetci!

Mohol by niekto prosím povedať, ktorý signalizuje, systémy sa bežne používajú na vykonávanie (paralelný) údaje autobusov v System-on-a-Package (SOP)?Mám na mysli, ako je komunikácia medzi jadrami v rôznych kremíka umře, že sa SOP vykonať?

... Z toho, čo som videl tak ďaleko, že sa zdá, že až do Systems-on-a-Chip (SoCs) tradičné paralelnej zbernice (s opakovačky) stále používa pre komunikáciu medzi rôznymi jadrami.Je tento postup stále používa v SOP?

Akékoľvek komentáre / odkazy / odkazy sú vítané!Thanks in advance!

AFAIK, SOP nemusia použiť čokoľvek sa líšia od konvenčných čipov na čipe signalizácie.Primárne výhodou je výrazne znížená cestu kapacitné (nízky výkon, vysoká rýchlosť, lepšia SI atď), je tiež smerovanie a simulovaného zkoušet konštruktér sám,
takže menej kritických ciest, ktoré majú byť smerované mimo-package a stále garuantee špecifikácií.Tie sa používajú hlavne pre integráciu pamäte (flash, dúšok) s výpočtová technika (CPU) veľkosť / výkon constrianted zariadenia, ako sú mobilné telefóny / handheldy
atď
PSZ je "technická" obdobie pre PCB s holými zomrie v jednom balíku.

SoCs na druhej strane sa čoraz častejšie používajú onChip Interconnect topológie, ktoré sú ľahko rozsahu ako s čipom zložitosti a rovnako ako proces uzlín.

Vďaka za odpoveď kishore2k4!

Hum, obávam sa, som zmätený moju otázkou trochu ...Trochu ďalšom čítaní som si uvedomil, že SOP a SIP (System-in-a-package), nemusí byť rovnaká.Myslím, že SIP je viac v súvislosti s VERTIKÁLNEHO stohovania rôznych zomiera, zatiaľ čo PSZ je skôr ako holý zomiera v jednom balení (ako vravíte), ale nie nevyhnutne seba a vzájomne prepojených v tradičné spôsoby.

Ak vezmeme do úvahy tento subtílnej rozdiel,
myslím si, že som naozaj záujem o zomrieť prepojenia do Sips a presnejšie na to, ako sa dáta autobusov sú vykonávané v rámci jadra s bydliskom na rôznych zomrie.

Mohli by ste mi prosím ďalší komentár k tejto téme?Ďakujem vopred za akúkoľvek pomoc!.

Máš pravdu o rozdiele medzi SOP a SIP.Súčasný trend je SIP nasleduje 3D prepája kde pripojenie prejsť zomrie.

Medzi najčastejšie aplikácie pre SIP je miesto / výkon / veľkosť a obmedzenia SI / EMC problémy pri vysokej frekvencii čipov.Nie som si istý, či to, čo úroveň podrobnosti ste očakával od tohto príspevku, možno vám môžu klásť konkrétnejšiu otázku.

Dies sú zvyčajne vhodné pre bežné balenia a pri uplatňovaní nárokov, ktoré sú umiestnené v jednom balíku.Nie je potrebné navrhovať špeciálne autobusy pre také aplikácie ako prepája veľmi krátkej dĺžky a substráte z balíka môžete trasu viacvrstevnou s veľmi malou funkciu dĺžok poskytuje veľmi vysokou hustotou propojování.

Nasledujúci dokument by mal dať dobrý prehľad o tom, čo SIP je a ako to vyzerá vnútri.
Toshiba

Amkor je spoločnosť, ktorá sa špecializuje na všetky veci, IC balenia.Mali by ste kontrolovať ho.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back