Sietí existujúcich PhoneLine

B

bharundi

Guest
Dobrý deň, mám úlohu nastaviť inetnet v hoteli. Hotel má v súčasnosti phoneline pomocou dvoch vodičov. Takže som bol wonding, či je možné realizovať pomocou sieťového pokrytia existujúcej telefónnej linky. Inak som sa nainštalovať novú štruktúru CAT-5. Prosím, dajte mi vedieť ... a poskytnúť niektoré informácie na túto tému, rovnako ... Vďaka \\ \\ Bharundi

Táto otázka sa existujúce telefónne linky je rýchlosť (alebo nie). Ako sa o bezdrôtové?

No pre bezdrôtové, musíme zaistiť bezdrôtový modem, atď .. Viete, čo tým myslím ... \\ \\ Bharundi

K dispozícii bude aj naďalej rovnaký problém ako ADSL na linkách domáci telefón. Budete mať modem na každom konci každej miestnosti linky. To by sa mohlo predražiť. Mnoho budov sa snaží využiť bezdrôtové prístupové body sa po oboch chodbe na rôznych frekvenciách. Myslím si, že špeciálne káble je cheapes a najviac spoľahlivý spôsob.

Predpokladám, že nechcem používať telefónnu linku pre telefónne a sieťové. Ak nemáte v úmysle používať jednu telefónnu linku pre oba účely, potom nadúvanie má pravdu - xDSL zariadenia bude oveľa drahšie, ako beží nová CAT5e kábel. Ak máte na mysli, že tam sú ďalšie telefónne linky do každej miestnosti, potom existujú aj ďalšie možnosti. Vaše existujúce telefónne kábel môže byť čokoľvek, od stupňa 1 do kategórie 3. Stupeň 1 je unsheilded nekrútená a pravdepodobné, že pracovať s akoukoľvek sieť. Cat 3 je teda 100Ohm krútený pár, a schopný až k 16 MHz rýchlosť prenosu dát. Mohol by pracovať s 10Base-T sieť - ak nie je spustiť príliš blízko elektrického vedenia v stene, ak nie je zhoršenie s vekom, nie je príliš blízko POTS linky (zvonenie aktuálne interferencie), A či to nie je moc bežať po dobu asi 25 metrov za nohu. Ak sú všetky uvedené nastavenia v poriadku a vaše telefónne vedenie je hviezda konfigurácie - si vôbec vetva z víceportový spínačom umiestneným na svorkovnici. Prepínač umožňuje prístup do centrálneho miesta, prístup k internetu, rovnako ako spojenie niektorých alebo všetkých miestností, ako sú sieťové uzly.

Vďaka za odpovede ... No tam je asi 60 izieb ... a sú pripojené k lokálnej PBX v kancelárii pre interné prepojenie hovoru a 5 riadky sú určené pre prenos extranal. A nie je tam žiadny zvláštny telefónne linky sú k dispozícii na izbách. Ak je Nainstaloval som novú štruktúru CAT5e, mám nainštalovať v každej miestnosti. Tak som premýšľal o použitie existujúcich telefónnej linky. Ale to vyzerá explensive z odpovedí. Môžete mi prosím poskytnúť niektoré časti a odkazy na ďalšie informácie, ako o tom, ako sa realizovať. Pretože mám obrátiť na správy a diagramy, ako implementovať. A ešte niečo, čo by je účinný spôsob, ako realizovať CAT5 sturucture. Preto, že som nová na tento typ projektu. Díky moc za všetky informácie .... \\ \\ Bharundi bharundi@hotmail.tomc

Ja používam ADSL v mojej práci a môžeme pripojiť viac ako tri počítače cez hubu. Môžete použiť ADSL a jeden vokálne linky. Microsoft sieť funguje dobre. Veľa šťastia.

Ale problém je, že viac ako 60 izieb ... a môžete si byť viac poukazujú na časti, ktoré používate ... thx

Pozrite sa na niektoré z firiem na internete, že drôt hotely na živobytie. Použite G00GLE a vyhľadávanie pomocou "vedenie hotela internet" - uvidíte veľa firiem a nápadov. Jedným z nich je MTUN0W. Ak máte Micr0s0ft P0werp0int, môžete vidieť typické riešenie vášho problému na: (náhrada za t * nižšie), h ** p: / / www.mtunow.com / hotelnetworkoverview.ppt Táto spoločnosť predáva koncentrátora dát, alebo MTU ( multi-nájomca jednotky). MTU sa sústredí Multiplu dátové linky na jeden prichádzajúci linky DSL. Multiplu dátové linky sú pripojené na MDF (telefónne hlavným rozvádzačom), ktorý potom choďte do miestnosti na existujúce vedenie. Rozbočovača na izbe Jack potom oddeliť dáta a hlas. Myšlienka použitia nábojov, ako je uvedené vyššie, nie je dobrý. Náboje sú vhodné pre malé, pomalé, systémy, ale vo väčších zariadeniach dostanete dramatické strate rýchlosti viac užívateľov príde on-line. Problém s nábojom je tvrdenie / zrážky za mnoho užívateľov snaží pre časť celkovej šírky pásma. Spínače a / alebo koncentrátory sú nástroje pre väčšie zariadenia.

Dobrý deň, ako je to s použitím SpeedStream 2510 Powerline? Bude to fungovať? Viem, že ak sú všetky miestnosti sú spojené s jedným Powerline potom áno ... inak budete musieť inštaláciu jednotlivých jeden ... Thx \\ \\ Bharundi bharundi@hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back