sieťový analyzátor ceny

F

fahsa

Guest
Môže niekto povedať cenu Agilent 8720ES, 20 GHz pre analýzu siete.

Skúste to prosím znova. Nezabudnite zmeniť na "@", v odkaze "a". CLK

Ak máte nejaký rozpočte ušetriť, zvažovať PNA. R & S tiež stojí za úvahu. Ak sa budete určite chcieť 8720 triedy stroj, zvážte Anritsu. Tie ponúka oveľa nižšiu cenu s podobnými parametrami.

Overil som si Agilent N5250A PNA série, 10 MHz do 110 GHz analyzátora siete. Koľko to stojí?

Pán CLK Ako ste sa mohli dostať cenu na webových stránkach spoločnosti Agilent. Môžem tiež získať cenu iných sieťových analyzátorov.

Práve som dostal "vysokofrekvenčne ELETCTRONICS" časopis a tam je reklama na novej N5250A 10 - 110 GHz Základný model stojí 366.331 ......................$ je tu ďalšia verzia až 64 GHz ako oni dostali také zvláštne cenu? Tu sú špecifikácie 64 TRACES 16.001 bodov na kanál Boy! $ 366K je o niečo viac než Lamborguini nové!

Anritsu tiež robí NA, ktorá pokrýva až 110 GHz cca 20% menej peňazí. Všimnite si, že obaja Anristsu a HP N5250A nie sú moc vyrovnané, ako je skoro prerušená 8510XF. Som vážne uvažuje o získanie XF kvôli tomu. Jeden problém, ktorý som videl zo všetkých týchto NAS je, že môže byť chyba vo fáze NA prepne kapely interne z prehovoriť, aby wr10 okolo 65 GHz. Ak je $ 366k je príliš veľa, zvážte nákup Oleson vlnovodu hlavami a dovybavenie existujúcich 8510. To je tiež jediný spôsob, ako prejsť okolo 110 GHz práve teraz. Budete potrebovať dve syntetizátory keď, tak to je ešte viac ako $ 100k. Tiež existujúci softvér písaný pre 8510 nie je pre rad PNA. To je ďalší nočná mora vidím obzore. : Cry:

[Quote = mmwave] Anritsu tiež robí NA, ktorá pokrýva až 110 GHz cca 20% menej peňazí. Všimnite si, že obaja Anristsu a HP N5250A nie sú moc vyrovnané, ako je skoro prerušená 8510XF. Som vážne uvažuje o získanie XF kvôli tomu. Jeden problém, ktorý som videl zo všetkých týchto NAS je, že môže byť chyba vo fáze NA prepne kapely interne z prehovoriť, aby wr10 okolo 65 GHz. : Cry: [/quote] Chceš povedať, "fázu závada" súvisí s unlevelled moci, alebo nie?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back