SI Prog z Pony Prog?

R

RollingEEE

Guest
Dobrý deň, Máte niekto z vás postavený SI Lancos "Prog? ( http://www.lancos.com/e2p/siprog_base.png ), mám niekoľko otázok: 1. Prečo sa autor požiadať nepoužívať 78L05 IC? 2. Ako použiť prepojky? 3. Aký je účel prepojok ako zberateľ Q6 je vždy skratovaný s regulátory napätia vstup 4. Čo je účelom kŕmenie neregulovaných externé napájanie cez pin 7? 5. Je to naozaj lepšie ako STK200 kompatibilný paralelný verzií? (Ak áno, ako?)

Ahoj Valcovanie, odpoveď na svoju otázku: 1. Môžete použiť 78L05 bez problémov, 2. Prepojky je pre prepínanie ext s int moci, ja používam int napájací zdroj (táto varianta nebude fungovať na každom počítači, v závislosti na aktuálne informácie o vašej základnej doske), 3. Použitie Q6 rovnako, 4. Pin 7 je pre niektoré zariadenia, ktorí potrebujú vyšší výkon 5V, napríklad pre MDA2061/62 (v tomto prípade použiť nejaký výkon čerpadla ...), 5. Nemám skúsenosti s STK sugestion My pre vás, použite EXT moc variantov, a miesto Z1, Z2, Z3 použiť 5,6 V, dióda nie 5,1 V pracovať veľmi jemne pozdravom

vďaka. Myslel som moc vypustenie bolo jednoducho zbytočné, tak som vynechal je. Používam 5,1 zenerove diódy a ich práca je v poriadku. Rýchlosť zápisu je mierne vyššia ako STK200 kompatibilné Peter Fleury, ale overiť rýchlosť bola rovnaká.

Ahoj všetci to majú u príkazu zoznamu pre hromadné programovanie atmega8535/16 mikroprocesora, uveďte, prosím, ja by som chcel, aby sa cez SPI (Mosi, Mosi, SCK) linky. je to veľmi naliehavé

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back