Set testu nebudú Rx a Tx výkon Marconi 2955B

T

Tim GJ

Guest
Marconi 2955B na displeji: Rx Test - úroveň Tx Test - napájanie Obaja majú zvýraznené vedľa nich. Set testu nebudú Rx Tx, alebo moc, ale ja prejsť testy ok a ďalšie funkcie, nastavenie ok. Nič v užívateľskej príručke vysvetliť. Akékoľvek skvelých nápadov ??... prosím

To vám môže pomôcť. Prístroj sa nastavuje výstupná úroveň offset Prejsť na zmenu parametrov druhej strane a uvidíte úroveň odsadenia.

Vďaka - to bol ten problém znovu si prečítať manuál, vyzbrojený nové poznatky, a stále nenašiel odkaz na to.

Ahoj, ja som sa rovnakým dráma tu robia divné veci na 2955 číta RF výkon 5 watt na 2955B jeho čítanie 30 wattov Nejaké návrhy

Overili ste, ktorý z nich je správne pomocou externého wattmeter?

Dobrý deň, E-Design, áno rádio ide len UHF CB rádio Maximálny výkon činí cca 7 w číta 5 wattov k externému zdroju napájania prístroja. Mám 2 z 2955B je aj čítanie cca 30 wattov na test. 2955 číta 5 wattov, alebo do 7 wattov po nastavení výkonu v rádiu. Stiahol som si manuály k dispozícii okrem iného aj tu sites.But zatiaľ som nebol schopný nájsť žiadny problems.I zakúpili 2955B sa obe jednotky sa zdajú hrať ok 1 prejde ÝZVY elf testovacie funkcie druhého zariadenia zlyhá 3 z testov seba samého, ale stále funguje OK Vďaka za Vašu odpoveď Marty

Zmerajte zaťaženie RF je 50Ω impedancia. Tieto náklady idú chybný (vysoký odpor, alebo dokonca i naprázdno), kvôli prílišnej sily. Ako sa napätie RF úrovni v celej zaťaženie je premenený na výkon čítania, sa čítaním je oveľa vyššia.

hi E-design, na to prišla pozornosť úroveň bola stanovená na jeden 8,3 dB a ďalších nastaviť ako 6,0, po práci, ako sa nastaví na nulu db všetky pracovné i veľké testovacie prístroje do 1 / 2 watt seba. Veľmi ťažko sa snaží viesť tieto podielových jednotiek bez manuálu vrátiť späť do. Vďaka za vaše odpovede Marty

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back