Saudská návrhárskych centier spoločnosti?

A

Alsareem

Guest
Existuje nejaký Saudská návrhárskych centier spoločnosti? Čítal som to práca žiadosť Journal: Saudská Firma je potreba kvalifikovaných softvér a hardvér inžinierov v týchto oblastiach: 1. Programátorov v C a C + + v rôznych IDE (Microsoft a Borland), znalosti u vodičov a API písomne 2. Mobilný programovanie (Windows CE alebo Symbian) 3. Hardvérový inžinier s dobrou skúseností s DSP, FPGA, návrhu vstavaných systémov a analýze. Zoznámiť sa s MATLAB a ďalšie nástroje pre spracovanie signálu. Som požiadal o Position.3 a tam je rozhovor budúcu stredu, Nejaká rada?

[Quote = Alsareem] Existuje nejaký Saudská návrhárskych centier spoločnosti? Čítal som to práca žiadosť Journal: Saudská Firma je potreba kvalifikovaných softvér a hardvér inžinierov v týchto oblastiach: 1. Programátorov v C a C + + v rôznych IDE (Microsoft a Borland), znalosti u vodičov a API písomne 2. Mobilný programovanie (Windows CE alebo Symbian) 3. Hardvérový inžinier s dobrou skúseností s DSP, FPGA, návrhu vstavaných systémov a analýze. Zoznámiť sa s MATLAB a ďalšie nástroje pre spracovanie signálu. Som požiadal o Position.3 a tam je rozhovor budúcu stredu, Nejaká rada? [/quote] Veľmi dobrý .. Myslím, že Saudská Arábia slúži na nejaké úsilie v tejto oblasti na začiatku 90. rokov .. ale zmizol za chvíľu .. To je to, čo som počul rovnako .. Kde presne je design centrum helding rozhovory vnútri kráľovstvo? Reyadh? ..

Nie, rozhovor je tu v Egypte myslenia HR Office v ElMohandiseen. Názov spoločnosti je "Comspots" Comspots.com O nás: ComSpots je IT poradenstva, výskumu a vývoja spoločnosti v oblasti komunikácií a elektroniky. Naše služby zahŕňajú e-bankovníctva, vzdelávanie, bezpečnosť dát a šifrovacie algoritmy pre návrh a analýzu. Vďaka

wow to je skvelé prvýkrát počul o niečo také v Saudia:) Myslím, že by u revidovať základy ako každý iný rozhovor (ak je čerstvý ura) šťastie a byť sebavedomá

Ešte to nie je zlé .. Myslím, že návrh HW časť bude tým, kto je zodpovedný za šifrovanie .. Môžete byť rokovania s mikrokontroléry, FPGA, atď Len si vezmite, že je jedno, či spoločnosť HR sa nachádza v Gam3et El-Dowal st. :) .. Som sedel na pohovor v personálnej spoločnosti tam, a tiež pre Saudskú na pozíciu .. Napriek tomu som sa vziať ponuku neskôr .. Myslím, že hľadajú lacnú pracovnú silu. Veľa šťastia ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back