Súčasné kapacity pre priechody PCB

R

running2k

Guest
Ahoj, ja som premýšľal, či niekto môže zdieľať skúsenosti / pravidlo existujúce kapacity pre priechody v rozvrhnutie PCB. Vďaka

Vďaka, Ramesh, ale ten papier nedáva žiadne pravidlo, ako to urobiť. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 minútach: [/color] [/size] Hej, OradFarez, vďaka za zdieľanie nástrojov. Mohli by ste mi dať predstavu, čo sa kritériá výberu cez veľkosť pomocou nástrojov, ktoré, myslím, to, čo je maximálna strata je povolené? Pokiaľ ide o mňa, som využiť circumlength na fininshed cez ako stopy, potom sa pomocou tohto nástroja pre kontrolu, že: h ** p: / / circuitcalculator.com/wordpress/2006/01/31/pcb-trace-width- kalkulačka / si chlapci, že je to správne?

running2k Navrhujem vám čítanie knihy "The Designer Circuit Companion" Tim Willians. V tejto knihe si môžete prečítať "charakteristické impedancia na meďou stopu nad zemou lietadlo na obojstranne prísť okolo 100-150 ohm pre úzke dráhy na 1.6 mm hrúbka, znižuje približne na 75-100 Ohm na 0.7 mm." Kniha obsahuje údaje, ktoré ukazujú teoretický odolnosťou pre rôzne hrúbky medi na centimeter trate, atď S pozdravom, svicent

Pravidlo: cez priemere x ponesie rovnaký prúd ako dráha na rovnakej doske 3x šírky.

Ahoj, Btbass, mohol by ste prosím vrhnúť nejaké svetlo na pravidlo ur hovorí, to uvítal, keby mohol nahrať na odkaz rovnaký. S pozdravom Ramesh

Obvod kruhu je pí x Dia. Keby si mohol porovnať tranzitu, mali by ste sledovať cez rady Pocas x šírka Dia. Zjednodušená? Áno, ale je to pravidlo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back