Rysy mikroradičov

F

firmware

Guest
Všetci. Prečo sa vám páči mikrokontrolér? Čo mikrokontrolér vám?

Mikrokontrolér je jediný integrovaný obvod, obvykle s nasledujúcimi funkciami: * procesor - od malých a jednoduchých 4-bitové procesory sofistikované 32 - alebo 64-bitové procesory * vstupné / výstupné rozhrania, ako sú sériové porty (UART) iné sériové komunikačné rozhranie, ako I ² C, sériové periférne rozhranie a Controller Area Network pre prepojenia * periférie taký ako časovača a strážny * RAM pre uloženie dát * ROM, EPROM, EEPROM alebo flash pamäť pre uloženie programu * generátor hodín - často oscilátor pre kremenné kryštály času, rezonátor alebo RC obvodom Mnoho patrí analógovo-digitálny prevodníky Nad krátky popis je tu skopírovaný z Wikipédie otvorená encyklopédia. Je to dosť? Ide.

To vám dáva každý, že si dokážete predstaviť, o automatické ovládanie, stačí vybrať ten správny prístroj, napíšte vhodná kód

Neviem, či u zaslali ju na skutočný záujem, alebo len zvyšuje Poit. Ak sa u naozaj chcete vedieť, by som odporučil u presunúť niektoré webové stránky, ako: www.Microchip.com www.Arm.com www.Atmel.com U môžete získať skutočnou skúškou toho, čo mikrokontroléru sa dá robiť, len to vyhľadávanie v Google na niektorých malých projektov vykonáva pomocou mikrokontroléru.

Ako už názov napovedá, jedná sa o micro ovládača. čo znamená, že má malé rozmery, nižšiu hmotnosť dyet to dokáže divy. Embedded programovania možno použiť na dosiahnutie úplne skvelý automatizácie a aplikácie. V súčasnej dobe som robil mikrokontrolér založený projekt na automatické vysávače. Zmienil som sa o tomto projekte v inom téme v tejto časti sám.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back