RTL Encounter VS Design překladačů

M

mark_yeh

Guest
AE z Cadence mi povedal, že návrh syntetizuje ich syntéza nástroj RTL Encounter (RC) je oveľa menšia ako v DC (2004.06), a ušetrí veľa behu.ale nie som si istý.som tu niekto porovnať dva nástroje s vlastným designom?

ahoj, čo je RTL stretnúť?get2chip alebo buildgates?get2chip niekto povedal, je dobré, ale myslím, dc je stále mať najväčšiu podporu od predajcu.

z81203 Napísal:

ahoj, čo je RTL stretnúť?
get2chip alebo buildgates?
get2chip niekto povedal, je dobré, ale myslím, dc je stále mať najväčšiu podporu od predajcu.

je to pravda, rovnaký prípad ako firiem Synplify vs FPGA prekladač, ale dc je priemyselný štandard teraz, je to jediný problém ho nahradiť inými nástrojmi na syntézu ASIC.

Myslím, že RTL Prekladač je veľmi silný.Obsahuje taktiež fyzickej Complier jeho funkcie Synopsys.
Ale to je veľmi nákladné.Iste, DC je známy nástroj pre väčšinu designer.

Synopsys je dosiahnuté pri syntéze tech priemyslu EDA, myslím, že DC je lepší ako ...

mark_yeh Napísal:

AE z Cadence mi povedal, že návrh syntetizuje ich syntéza nástroj RTL Encounter (RC) je oveľa menšia ako DC (2004.06), a ušetrí veľa behu.
ale nie som si istý.
som tu niekto porovnať dva nástroje s vlastným designom?

SORRY ~ You Say RTL Encounter (RC), môžete mi povedať, "RC" IS CADENCE
Nástrojov pre COMPILER?
REPUDETLY DC UŽITOČNÉ PAK CADENCE kompilátory ....

to by malo byť RTL překladačů (čo integerated produktu stretnutia SOC).

RC má niekoľko dobrých vlastností, ale to je ešte mladý a potrebuje nejaký čas byť overené.

DC / MC / PC je stále prvý výber.

Výsledky POHODLNÉ STAŽENÍ VLOŽKY sú mätúce, nie je ľahké vysvetliť, ktorý je lepší, ale zdá sa, že je výrobok get2chip funguje dobre, aspoň viem, že existujú určité nedostatky s DC

Avšak s DW a data-path optimalizácia, DC dokáže spracovať zložitejšie konštrukcie a získať lepšiu
výsledky ako RC.
Ale pre non-presné drôt-zaťaženie modelu, výsledok zhorší po tom, čo dostane miesto.
DC PC Astro je najsilnejší tok.
Preto je potrebné, beh DC s novou konfiguráciou so starými toku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back