Rozhranie Ethernet port s C + + kód

T

thanglong

Guest
Ako môžem rozhranie Ethernet portu v C + +? Môžete mi pomôcť, prosím? vďaka

dallas polovodičov je 8051 založená Micro ethernet som nepoužil ani študovať túto zložku DS80C400 http://www.maxim-ic.com Mám budúcnosť ethernet projektu. Čo protokol z prístavu do prístavu? Môžete mi pomôcť? Ďakujeme hugo

to myslíš, že si zvyknutý na rozhraní mikrokontroléru a že ste zvyknutý C + + kód? Prosím, byť konkrétny? a navštívte siete štyri metre ......... Máte veľa 0F výber NIC RTL8019as, DS80c400, ENC28J60 .........

Jo, to by U snažiť vysvetliť vám problém lepšie. Snažíte sa rozhranie mikroradiče s PC pomocou Ethernet? Alebo len chcete napísať kód v C + + na rozhraní vášho programu Ethernet port?

Chcem len napísať kód v C + + rozhranie pre svoj program na Ethernet portu. To je všetko. Vďaka všetkým za pomoc.

Ethernet je najmenej 10Mb / s, takže sa nemôžete pripojiť priamo k mikrokontroléru piny portu - spracovanie do Manchester kódovania by bolo časovo veľmi náročné. Ethernel čip, ktorý podporuje PHY + MAC je ENC28J60 od Microchip, ale musíte písať kód pre LLC a TCP / IP stack. Myslím, že nájdete príklady na nete za to. Tie sa pripojí ENC28J60 do UC cez SPI rozhranie. Takže, ak chcete, 1 žetón riešenie, budete lepšie hľadať mikrokontroléry s rozhraním Ethernet, ako ARM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back