Rozhovor sprievodca pre analógové konštruktér

C

chandarana_mrugesh

Guest
Môžete mi prosím navrhnúť mi Analógové rozhovor otázky. Je to naliehavé .....

Základné malý signál analýzy základných veľký signál analýzu spätnej väzby otázky Frekvenčný rozsah niektorých spracovanie signálu, ako je odber vzoriek a analýzu hluku atď khouly

Dobrý deň! aspoň vedieť, ako sa základné výrobné kroky. - Al

a niektoré jednoduché zariadenia, ako sú fyzika PN prechod, latchup, ESD apod

rozvrhnutie a niektoré základy pre zlepšenie svojej výkonnosti obvodov. Tiež poznať podrobnosti projektu, ktoré ste zapojení.

Nepoužívajte len čítať, skúste simulovať nejakú vec, ako operačný zosilňovač, aby sa Vref somefeeling, to pomôže a dá vám nejaké sebavedomie.

Jo ... iné, než ktoré je potrebné poznať aspoň Op-Amp základe prevedení ... Je to najväčšia vec, ktorú podľa všetkých analógových obvodov ... Malý signál a veľký signál anaysis tiež ... K dispozícii bude aj vyzerať, ak máte intuíciu ... Veľa šťastia

[Quote = chandarana_mrugesh] Môžete mi prosím navrhnúť mi Analógové rozhovor otázky. Je to naliehavé .....[/quote] OP ADC PLL Power Manager

Ahoj Táto téma mi pomohol veľa vo vývoji môjho projektu. Budem prispievať viac, keď som ju. Ak chcete získať viac materiálov, ktoré k tejto téme, môžete navštíviť: [url = "http://interviewpreparation.biz/"] Príprava pohovoru [/URL] pozdravom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back