Rozdiely medzi PIC a ATMEL

E

eng.Electronic

Guest
Aké sú rozdiely medzi PIC a ATMEL? Čo Schéma pre (8051/8052) `s Burner? Vďaka

Stručne povedané, rozdiel medzi PIC a ATMEL moretheless je rovnaký ako rozdiel medzi "Pink Lady" a "Granny Smith", .. Prvé dva sú mikroprocesory - druhé dve sú jablká .. 8051 a 8052 - žiadny programátor bude program čipy bez pamäti programu .. A konečne, tu je odkaz na program, ktorý môže programátor po 8051-deriváty:
Code:
 AT89C51 AT89S51 AT89C1051U D87C51 AT89C52 AT89S52 AT89C2051 D87C52 AT89C55 AT89S53 AT89C4051 AT89C55WD AT89S8252 AT89C51RC
"ATMEL rady 89 Flash programátor mikrokontrolérov Ver 3.1" [ url] ~ http://chaokhun.kmitl.ac.th/ kswichit/Pgm89v31_web/Pgm89v31.html [/url] S pozdravom, IanP

V pic nájdete u ADC, WDT, eeprom, PWM atď sa zväzkom. ktoré nie sú schopné na Atmel. Pred mnohými rokmi som si od ATMEL, ale teraz som comfotable s PIC. ako otvorené dvere.

Nie, nie, nie, PIC je typom mikrokontroléru (výrobca Microchip) a Atmel je spoločnosť. Edit: A offcourse UC z Atmel má WDT, ADC, eeprom, PWM ďalej potom čarodejnice je najlepšie, čo som do seba.

PIC je RISC založený regulátor, kde je ATMEL CISCO je založený regulátor

Ahoj som AT98c51 a Atmel AVR a PIC odporúčam PIC pre každého. Je oveľa jednoduchšie. Vďaka

Ive používajú niektoré PIC (16 * 84,16 f627, 16F628 ...) a predtým som používal niektoré Freescale UC je potom som začal používať Atmels AVR-série a som naozaj rád tie, uc sa, thay sa vwry pekné podporu pre C-programovanie a bez kompilátorov ako avr-gcc. AVRstudio (freeware od ATMEL) podporuje GCC pre C-programovanie a assembler. Edit: Ďalšia dobrá vec s AVR sa všetky informácie na internete, ako AVRfreaks.com.

Užili 8051 druhov a v poslednej dobe fotky by som odporúčal pic. Veľký voľný MPLAD, ASM, C18, veľa podpory, novšie 18F zariadenia fantastické. Niektorý z nich bude robiť, čo chcete hoci. Najlepšie zo všetkého sa mi páči, ako si môžete zakúpiť akékoľvek množstvo pic prostredníctvom svojich on-line priamo pic. Mám 5 18F zariadenia na Nový Zéland za 3 dni. S pozdravom, John. Edit. Zabudol som sa zmieniť, že si môžete vytvoriť klon ICD2 debugger, ktorý je potom jediný nástroj, ktorý budete potrebovať a máte fantastický vývoj životného prostredia.

Salam, PIC je nemožno porovnávať s ATMEL AVR môže byť, že sa konkurenčné PIC Nestrácajte čas S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back