Rozdiel medzi vpulse a vpwl zdroja napätia

R

rob1012

Guest
Ahoj, môžete mi povedať, any1 Ak je rozdiel v prechodnej simuláciu reakcie pri použití vpulse alebo ak môžem použiť vpwl zdroj napätia v mojej lavici obvode test?

Hi Ak tvar dvoch signálov je rovnaká nie je žiadny rozdiel, inak, ak máte dva rôzne vstupy potom máte dve rôzne výstup. pulzu generuje len impulz, ale PWL vytvárať lineárne tvary. ide o

Robím prechodné simulácie (spektrum) v ADE ... Použil som vpulse zdroj s 200nsec oneskorením a všimol si, že simulátor stretol nejaký čas sa zbiehajú v tomto mieste ... Každopádne som sa snažil nahradiť vpulse s vpwl s presným priebeh a všimol si, neboli žiadne problémy ako predtým.

[Quote = rob1012] robím prechodné simulácie (spektrum) v ADE ... Použil som vpulse zdroj s 200nsec oneskorením a všimol si, že simulátor stretol nejaký čas sa zbiehajú v tomto mieste ... Každopádne som sa snažil nahradiť vpulse s vpwl s presným priebeh a všimol si, neboli žiadne problémy ako predtým. [/Quote] Hi je problém čas? Výstupné výsledky sú rovnaké? ide o

[Quote = hr_rezaee] [quote = rob1012] robím prechodné simulácie (spektrum) v ADE ... Použil som vpulse zdroj s 200nsec oneskorením a všimol si, že simulátor stretol nejaký čas sa zbiehajú v tomto mieste ... Každopádne som sa snažil nahradiť vpulse s vpwl s presným priebeh a všimol si, neboli žiadne problémy ako predtým. [/Quote] Hi je problém čas? Výstupné výsledky sú rovnaké? ide o [/quote] Výstupné výsledky sú rovnaké, ale rozdiel v simulácii je veľmi dlhá doba .. To je dôvod, prečo som wonderin čo by mohlo byť dôvodom. tnx

Aké sú parametre pre vpulse a vpwl? Ste si istí, že majú rovnaké doby nábehu?

Vpwl a vpulse viac informácií, než konkrétne uzol vsource, tak som často používajú vpwl a vpulse pri simulácii odo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back