Rozdiel medzi obvodmi

K

kiranswaps

Guest
ahoj priatelia,
môže mi niekto prosím, vysvetliť rozdiel medzi týmito dvoma okruhmi, ako je znázornené na obrázku 1 a obr 2.

Vďaka ..

Prvý z nich by non-invertovať buffer, ale že-15V na V vyzerá ako veľký problém.

Druhý z nich má rovnaký podozrivých pripojenie napájania, a teraz ste preťaženie 0.5V do op-amp výstupu pin.Väčšie problémy.

Prvý obrázok je nasledovníkom napätie, alebo non-invertujúci zosilňovač zisk = 1.
Problém s druhom obrázku je, že výstup je pripojený na vstup a invertujúci vstup operačný zosilňovač.configuration.

Ako to je, ale v úplne zlej

konfigurácii.
Ak by ste chceli mať invertujúci nárazníku / zosilňovače zisk =- 1 musíte umiestniť dva rovnaké odpory, predovšetkým medzi outpit na operačný zosilňovač a jeho invertujúci (-) vstup, druhý betwenn Vin a (-) vstup operačný zosilňovač. .

A k tomu všetkému V =- 15V ----> veľký problém

Ďakujem vám priatelia za odpoveď.
o prepólovaniu elektrického napájania ---> skutočne I'm using circuitmaker otestovať obvodov, ak ste pozorne pozriete na operačný zosilňovač pozitívna polarita je v polohe dole (acutally aj striedať operačný zosilňovač zrkadlo).
Snažil som sa o obvod, ako je uvedené v novom obrázka.je to working fine (mať zisk zo 100).prečo sú odpory použitých v pufri fáze.Môžete prosím vysvetliť funkcie týchto dvoch rezistorov a ako sa dáva zisk -1.

veľa otázok !!!!!!!!Ľutujeme, ale chcem pochopiť, operácie-zosilňovače.Som len nováčik.

Dúfam, že to nevadí.Vďaka ešte raz.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Tu máte základy na opamps:
http://www.national.com/onlineseminar/2003/opamps_basics/090303_Opamp_Trivia_Notes.pdf
Kontrola stránky na invertujúci obvode uzavretej slučky a i. ..
Tam nájdete vzorec na invertujúci operačný zosilňovač zosilnenie, aby bolo -1, Rg = Rf (viď s. 21) ..
Vo vašom prípade R4 = R3, takže zisk je (-1), potom R2 = 100R1, takže zisk druhej etapy je (-100).
Spolu = (-1) * (-100) = 100

Veľa šťastia

Myslím, že by si mali prečítať niektoré základné elektronické obvody, kníh, je-li u potreba dozvedieť sa o op Amp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back