riadenie paľby uhol scr

A

abbas1707

Guest
plz povedz mi, ako sa rozhranie kremíka riadený usmerňovač s 8051? pre kontrolu Uhol záblesku::

Vážení Budhu, Abbás žiada o SCR nie Traic, ako riadiť paľbu uhol SCR [quote = abbas1707] plz povedz mi, ako sa rozhranie kremíka riadený usmerňovač s 8051? pre kontrolu Uhol záblesku :?:[/quote]

ashad píše:
Abbás žiada o SCR nie Traic, ako riadiť paľbu uhol SCR
S pozdravom: Môžete ovládať paľbu uhol SCR sa rovnakým spôsobom ovládania ako Triac ...

Oooh ..... ur pomocou MOC3021 ..... je opticky traic použiť k požiaru traic pre cyklus + a som-som-Ak si použiť opto-triak thenin som cyklus spätnej napätie bude generovať na SCR SCR bráne potom môže byť pod ísť v opačnom smere rozdelenie regiónu ..... ...... To je dôvod, prečo sa pýtam,
57_1179554899.jpg

Yous slečna interpretovať tý graf! Negatívny impulz pre SCR bráne by sa spustil SCR, a nie sú tam žiadne súvislosti s "SCR môže byť pod ísť v opačnom smere rozdelenie regiónu ..........." Poznámka: graf je VI charakteristika SCR s brána otvorená, nie je SCR spustenie vlastnosť! Ale to nie je hlavným bodom, abbas1707 sa pýtať riadenia paľby uhol, nespúšťa okruh.

Ak sa u použitia opto SCR potom môže byť tento problém bude riešiť

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back