"reverzné inžinierstvo" a encyription

S

serimc

Guest
Ahoj všetkým
Tohle je moje prvé tému, prosím, pomôž mi,
Chcem o dozvedieť o prenesení engineering.Some nelegálne osoby hlúpe všetkých dát v inteligentných cards.And nájsť algoritmus v čipových kariet.
Pýtam sa tieto, uistite sa, že nie na nelegálne účely, na mojej univerzity projekt.
Hledám, že, ako možno nelegálne osoby možno h (at) ck dvb encyription systémy (viacces, Irdeto, Seca ...). Ako môžeme zabrániť, je systems.What nevýhody používania čipových kariet.
Počul som, že sa vzťahujú na súčasné čipové karty a hľadať pod elektrónovým microscope.Is to pravda? Aká je jej detaily ..
Prosím, povedzte mi, kde môžem nájsť informácie o "reverzné inžinierstvo" a ich metódy, ktoré sa vzťahujú na čipovej karty v deatils.
Ak viete, prosím, vysvetlite mi, a ak máte e-dokumenty, prosím, pošlite mi mail:
serimc (at) gmail.com

vďaka,

V minulosti veľa spôsobom získať know-how z manipulované zariadenia.

Dnes je potrebné úsilie, ktoré len milión $ spoločnosť môže urobiť.

Vo Vašom príklade, čipová karta, dnes majú manipulovať evidece mechanizmus, a štít proti nežiaducim zásahom zvonku.

V minulosti sa môžete Decap kremíka pomocou špeciálnej rozpúšťadlá a pozorovať mikroskopom s pamäťou mapy (mapa v pamäti PROM alebo FLASH je viditeľné mikroskopom. Vidíte, či medzera je vyplnená, alebo nie, alebo križovatka taveného alebo nie) Tiež si môžete urobiť pozrieť na hardware, a zvrátiť.

Dnes je kremík coverd po pasiváciou, že kovové fólie, ktoré nemôžu byť odstránené rozpúšťadlom a ak sa pokúsite odstrániť mechanicky, môžete poškodiť kremíka.

Tiež existuje poistný mechanizmus, dôkaz, že vymažú všetky pamäte, ak sa pokúsite Decap to.

Tiež tajomstvo sú uložené v pamäti EEPROM a tento typ obsahu pamäte nie je viditeľné mikroskopom.

Napokon, voľná vykonané pirátstvo, costrain zásadnú zmenu a ochranu tajomstva, často, potom v prípade, že ste objavili po mnoho úsilia niektorých tajomstiev, bude systém meniť Pred montážou si ju objavili.

Dnes misie zvrátiť smart-karty je príliš tvrdý pre domácich užívateľov alebo hobbyst, ale ako vždy podarilo, existuje veľa BUG vo firmvéru alebo hardvéru, a ak ste luky, môžete spoznať jeden z toto, a pokúsiť sa extrahovať tajné s týmto zadné vrátka.

Ale nepravdepodobné, že nie sú štandardné backdoor, musíte nájsť konkrétne backdoor tohto hardware / firmware.

V mnohých prípadoch v minulosti, je to pre discoverd fortuite otázky, snaží sa urobiť právne kroky, a niektorí používatelia získať tajomstvo.

Pre reverzačný cesty je veľmi ťažké teraz.

Good Luck!

dovidenia

v oblasti čipových kariet, EEPROM alebo flash alebo ROM obsahuje kartu operačný systém (COS), a karta poskytovateľ doed, čo sa dá, aby sa zabránilo COS z odhalenia.Teraz existuje veľa metód, ohrozujúce bezpečnosť čipových kariet, napríklad
DPA / kúpele, upravené napätia a frekvencie čipových kariet ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back