REVERZNÉ inžinierstva

Za starých čias, 10 ~ 20 tranzistory / čip, bolo za námahu
ale teraz sme hovorili o milióny tranzistoru / čip, nie je to väčšie

Ahoj laneliu332:

Jako já vím, stále existuje určité spoločnosti použitia tejto metódy pri navrhovaní

analógových čipov.Ale je to ťažké succed.

wang1

seno aj príliš dont l \ viem o ňom, ale dajte mi vedieť, či niekto z vás prišiel o tom vedieť.
Mám na mysli žiadny konkrétny nástroj môžete odporučiť ..

Je to dobrý spôsob, ako pre malé firmy, aby living.Some chinese comapnies zarobiť reverzné inžinierstvo.

Je to dobrý spôsob, ako pre malé firmy, aby living.Some chinese comapnies zarobiť reverzné inžinierstvoSúhlasím s hawk_chenbo.There je malá firma s názvom optimistický Šanghaji v Číne, ktorý vyvinul nástroj pre reverzné inžinierstvo.Tento nástroj možno previesť späť na usporiadanie obvode bez ohľadu na to, koľko kovu-úrovni IC má.
Teraz táto spoločnosť sa zdá beží dobre.

robin_su Napísal:

Je to dobrý spôsob, ako pre malé firmy, aby living.Some chinese comapnies zarobiť reverzné inžinierstvo
Súhlasím s hawk_chenbo.There je malá firma s názvom optimistický Šanghaji v Číne, ktorý vyvinul nástroj pre reverzné inžinierstvo.
Tento nástroj možno previesť späť na usporiadanie obvode bez ohľadu na to, koľko kovu-úrovni IC má.

robin_su Napísal:

Je to dobrý spôsob, ako pre malé firmy, aby living.Some chinese comapnies zarobiť reverzné inžinierstvo
Súhlasím s hawk_chenbo.There je malá firma s názvom optimistický Šanghaji v Číne, ktorý vyvinul nástroj pre reverzné inžinierstvo.
Tento nástroj možno previesť späť na usporiadanie obvode bez ohľadu na to, koľko kovu-úrovni IC má.

Počul som, že to taky z Číny predajcu, Čína urobiť oveľa reverzné inžinierstvo, ale keď poviem, že
v minulosti aj teraz pozrieť china inžinier už naozaj dobre.

Chcel by som vedieť, či mi niekto môže odporučiť, alebo či niekto nemá reverznej v at90s1200!
Ja a môj priateľ, kde vyvíja systém pre TV a automobilov proti našim smal lab a stratil všetky, vrátane všetkých PC a to!
Teraz je jediná vec, že si je 2 chránené čipu, že sme doma!A toto sa nám urobiť niekoľko mesiacov a chceli by sme vedieť, či niekto môže ukazovať nám niekto pomôže, alebo nás!

TKS v predstihu!

Snad vám pomôže!

tochaHCM Napísal:

Máte k dispozícii internetová adresa pre túto spoločnosť?

Prečo zvrátiť, keď môžeme robiť lepšie a rýchlejšie?Ak budete študovať z stupidní budete hloupější.

Niekedy robíme-reverzné inžinierstvo, aby zistil, či je náš konkurent porušovať patent.

prežil Napísal:

Niekedy robíme-reverzné inžinierstvo, aby zistil, či je náš konkurent porušovať patent.

Použil jsem k tomu hodně reverzné inžinierstvo pre comnetative analýzy.Nie je príliš ťažké bez ohľadu na to, koľko vrstiev.Stačí zbaštit každú vrstvu a použite špeciálnu fotoaparát s automatickým scéne, ktoré môžu fotografovať celú plochu čipu (1 vrstvy naraz).Trvá dlhú dobu budete musieť byť naozaj dobrý v Dispozície vs schémy.

I taked časti v dvoch klopa projekt, keď som bol v areáli.
Ale nakoniec sme neboli splnené.
Tento spôsob práce tiež potrebovať viac skúseností.

reverzné inžinierstvo je väčšinou používaný v analógovom prevedení,

ale u zložitých digitálnych okruhov, Práca je príliš tvrdý na dokončenie.
laneliu332 Napísal:

Je tu niekto designu IC s touto metódou?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back