REQ: Servisná príručka - Sony CPD 17SF2.

C

cq25

Guest
Ahoj, hľadám [color = red] kompletné [/color] Servisná príručka na monitore Sony, Typ 17SF2 CPD ([color = red], vrátane PCB, rozvrhnutie [/color]). Každý tip je vítaný. thx vopred / cq25 cq25@Hotmail.com

Ive dostal manuál pre 15sf Myslím, že to bude všetko to treba chorý nájsť a poslať, ak to je pomoc! Myslím, že som pôvodne dostal z časti manuálu Electrode? Možno.

Ahoj, ja neviem, či 15sf2 a 17sf2 sú rôzne, ale viem, že 17sf2 je kompletný iné schéma a rozloženie ako 17sf1 je. Takže sa budem musieť pozrieť do elektrodas schémy Zdroje s nádejou, že máte pravdu. Vďaka za váš tip / cq25

Pozrite sa, či sa jedná o schému, ktoré ste hľadali. To je vo formáte DjVu. Potrebujete plug in pre Internet Explorer. Zbohom

Ahoj ruigabriel, vďaka za odpoveď, ale len list, žiadne PCB. / Cq25

Dobrý deň, mám záujem aj o 17sf2 návod na obsluhu ... ale mám čo prispievať ... (Newbies. ..;-)) však možno Niektorí odborníci by mi pomohol pochopiť, v čom je chyba whith monitora? Keď som ho zapojte, počul som tri malé pípnutie, a to je všetko. Žiadny obraz, bez LED, nič. Overil som poistky, ale to je v poriadku. Rád by som, aby tento sledovať prácu, vďaka! Alex.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back