[Req] Najlepšia voľba pre prepínanie výkonu 3.3V/200mA zdroj?

L

leotim

Guest
Ahoj Potrebujem spínaný zdroj (SMPS) pre digitálne obvody, s nasledujúcimi špecifikáciami. Aká je Vaša ponuka? Ponuka môže mať najnižšia cena alebo najnižší počet komponentov a najvyššiu účinnosť. 1) Vstupné napätie: 5-12V 2) výstupné napätie: 3,3 V 3) výstupný prúd: 200mA 4) Izolácia: nie je nutná 5) Ochrany: nie je nutná

Pre najmenších počet komponentov a najnižšiu cenu, asi IanP návrh je najlepší. Pre vyššiu účinnosť, môžete skúsiť LM3485 od National, s nízkym poplatok externé MOSFET. Pre ešte vyššiu efektivitu, môžete skúsiť Maxim MAX1744. Existuje niekoľko ďalších riešenie od Linear Technology a Fairchild.

Jedna dobrá voľba je LM317. Stiahnite si ju v manuáli a zvoliť R1 a R2. Je to jednoducho práca.

Existuje celá rada regulačných orgánov, ktoré môžu byť užitočné pre vás od Linear Technology. Nasledujúci odkaz vám niektoré obvody, ktoré spĺňajú alebo prekračujú svoje požiadavky. Dal som vo svojej špecifikácii k naplneniu zoznamu. Pekná vec, o použití týchto obvodov je, že LTC má model pre takmer všetky ich súčasťou a Typickou aplikáciou je pripravený na simulované. Tu si môžete stiahnuť LTC na korenie (LTSpice) bez svojej webovej stránky. S pozdravom, V_c

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back