Renesas DSP mikropočítač vs TI DSP čip

F

feiutm9898

Guest
Renesas majú dual-core mikropočítača (1 vysokorýchlostný procesor a 1 DSP), vzhľadom k tomu, TI DSP čip poskytuje dobré spracovanie, ale DSP procesoru. Čo myslíte, že vhodným spôsobom pre nízkonákladové design? Ak sa rozhodnete využiť TI DSP čip môže spôsobiť jeden MCU. To je zrejme nie je dobrý spôsob. Môže niekto komentovať?

TI OMAP rady sú tiež dvojjadrové procesory! # OMAP5910 - ARM9 + DSP C55x # OMAP5912 - ARM9 + DSP C55x # OMAP3430 - ARM Cortex A8 + ISP (Image Signal Processor) + PowerVR SGX 2D/3D grafický akcelerátor IVA2 + + (Imaging a Video Accelerator) # OMAP-DM270 - ARM7 + DSP C54x # OMAP850 - ARM926EJ-S + GSM / GPRS digitálny pásmo + naukladaných EDGE koprocesor

Môžete sa tiež domnievať sa, že TI produkuje vysoko výkony zariadení, ako je séria C6x, schopný vysokej rýchlosti (C6455 beží až na 1,2 GHz frekvencie), ktoré môžu plniť súčasne úlohy bežne vyhradené GPP procesory (riadenie toku, zariadení, rozhraní a tak o) a DSP operácie (MAC, FFT a pod). Samozrejme, takéto zariadenia nie sú najlacnejšie, ale je potrebné zvážiť celkovú úsporu vo Bol (kusovníka), získate tým, že nahradí niekoľko zariadení (GPP / MCU + low-end DSP používa ako co-procesory) pomocou jedného zariadenia. Zrejme budete mať vždy na vyhodnotenie cieľovej aplikácie pred tým, než takú voľbu: Proste si myslím, že zmena platformy znamená, že by ste mali urobiť portovanie všetkých vašich SW do iného prostredia av prípade SAD by to mohlo znamenať prepísanie takmer všetky optimalizované montážne postupy získaná po mesiacoch / rokoch strávených ladenie! S pozdravom Mowgli

Dobrý deň, volám sa Tim Savoy, so striedavými E komponenty. Som skladovanie distribútor elektronických súčiastok, a mám na sklade, vlastný sklad, 3000 ks OMAP5910JGDY2 sú v originálnom balení. Kúpil som ich z továrne, ktorí ukončili svoje produktové rady. Ak niekto má záujem, môžete ma kontaktovať priamo @ 603 670 5620 alebo môžete napíš mi. Môj email je Tim na checkstox dot com Tiež chcem spomenúť, fotografie a / alebo vzorky sú tiež k dispozícii. Konkurencieschopné ceny Thank You!

Záleží, čo chcete robiť, ako predchádzajúci príspevok uviedli rýchlo DSP kit môže byť veľmi drahé. Mám použiť Texas TMS320C67x rady DSP s ADC a DAC pre spracovanie dát vzorky na 64Mb / s - cena cca £ 3K pred niekoľkými rokmi. Skontrolujte tiež, či náklady na IDE a kompilátory - sa môžu stať viac, než kit DSP!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back