referenčný zdroj prúdu

A

avt

Guest
Ahoj, hľadám FPR referenčný zdroj prúdu, ktorý môžem použiť, aby získali prúd max + / -20% odchýlka vzhľadom k absolzute (!) Hodnotu tha potrebujem. Chcem, aby ho na 0,35 um CMOS procesu bez akýchkoľvek vonkajších častí ...

No to je práve jedna / problém - min / max zmena odporu len pre konkrétne odpor / kvadratická poly1 napríklad je v súlade s procesom ručné okolo 30-40% (!). Ak sa vyskytnú nejaké "triky" pre on-die tuning - okrem zlievárne na strane tých, rovnako ako laser orezávanie / poistky a také veci - buďte taký láskavý a povedal mi o nej - potrebujem nutne nejaké dobré nápady. btw. aplikácie je simalar na LVDS-ovládač ADRem Boni a spol. opísal vo svojej knihe "LVDS I / O rozhranie Gb / s za prevádzky v 0,35 um CMOS". používajú nastavenia chvosta prúd a definovať rozdiel napätie cez rezistor strane prijímača. ale podľa LVDS-spec (IEEE 1596.3 a TIA-644) Tento prúd by mal mať nejaké priemerné hodnoty 3,25 mA pri max / min odchýlka + /-0.75mA - tak + / -23%. Aspoň to je tiež nedostupný s vnútorným (odpor-based) zdroje prúdu Povedal by som, že po mojom spracovaní problému - ale možno má niekto iný názor - ja naozaj dúfam, že mi dáte nejaký vstup ...

Ako sa o strihanie aktuálnej hodnoty? Môžete mať niekoľko prepínateľné odpory, takže môžete meniť hodnotu prúdu po výrobe. V tomto prípade budete mať iba starať o teplotu a zásobovanie rozdiely vplyv na súčasnú hodnotu, myslím.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back