RedHat 7,2 inštalácia problém

R

roli

Guest
Po rozdelení (a formátovanie), a pred skutočným Balíčky spustiť inštaláciu, mi follwoing chybové hlásenie: "Chyba pri prenose inštalačného obrazu na pevný disk, pravdepodobne nedostatok miesta na disku "..... Čo sa deje? Tam je dosť oddielov a miesta na disku! Každý, kto môže pomôcť - ocenia veľa!

Koľko oddielov je? Zvyčajne by mala byť 3 a musí byť pripevnená tak: Je potrebné zadať prípojný bod pre oddiely v inštalácii: / dev/hda1 / boot typu Linux Native / dev/hda2 / typu linux natívne a Swap typu Linux Swap Tento problém môže byť pretože oddiel hory v / je príliš malý. Môžete sa pozrieť Thant oddiely majú právo fs, a používať Linux native pre danú oblasť Linux a Linux Swap pre Swap [Táto správa bola zostavená: danieljpb dňa 2002-03-23 09:03]

"Danieljpb" Vďaka, mám: / dev/hda1 / boot typu Linux native - veľkosť 100 m / dev/hda2 / typu Linux native - size 25G! swap - veľkosť 1G nejaké iné nápady? - Som sa pozrel na Linux Users Group pre rady - ako: vypnúť Anti-Virus v BIOSu, a uistite sa, že disk jumper nie je v kábli-Vyberte pozíciu. Aj naskenované disk - a to je perfektné! Čo iného môže navrhnúť? Vďaka vopred.

CD obrazy sú dobré? Môžete si to overiť pomocou MD5 odtlačok. Pretože rozdiel medzi dvoma súbormi výsledkov v dvoch rôznych reťazcoch, je MD5 ich použiť na určenie, či súbor alebo ISO ste stiahli, je bit po bitu kópiu vzdialeného súboru alebo ISO. Intel Redhat 7.2 i386 Disc1 alebo Enigma-i386-Disc1 MD5-cf7bce0c1cdbfedfae29e60aef202f6f Intel Redhat 7.2 i386 disc2 alebo Enigma-i386-disc2 MD5-fd705b3e5d0e37a828db35d21195a9f6 stiahnuť DOS Shell verzia tu: http://etree.org/software/md5sum. exe zadajte nasledujúci príkaz: md5sum the_name_of_the.iso Akonáhle sa program spustiť, a bude trvať niekoľko minút bežať na 640 MB súbor, a 32 číslic md5sum byť generované. Táto suma by mala byť rovnaká ako uvedená md5 súčet pre konkrétny iso, ktorý ste stiahli pozdravom [Táto správa bola zostavená: danieljpb dňa 2002-03-23 23:41]

Vďaka! Ja sa predstaví váš návrh. Môj jediný problém je, že som vymazal ISO súbory. Myslím, že budem musieť DL znova. BTW som použil rovnaké 2 CD-pred časom v inom RH 7.2 inštalácie (na Intel Pentium IV MB na stroji) a žiadne problémy!

OK. Bolo to naozaj BAD CD problém. Máte nový download ISO, je dobré kontrolovať CRC, a horel. Nastavenie je teraz dokonalý ... Vďaka! Avšak, bezprostredne po prečítaní Boot Record (initrd) a jadra (vmlinuz) a správu o "Dekompresie ...", zavádzanie dostáva do nekonečnej slučky sa obrazovka chrlí sekvencie hexadecimálne čísla doublewords! ! (Odpad). To platí aj pre bootovacie diskety. Mám ASUS MB, s Riva TNT GeForce MX Grafická karta .... to je jediná spúšťací disk. Má niekto tušenie?

Nepáči sa mi predvolený RedHat vmlinuz, vždy som prekompilovať jadro s mojím obľúbeným možností, a so svojím hardware, takže jadro je v pohode pre váš počítač. Niekedy jadro nefunguje pohode so všetkými strojmi, skúste zostaviť svoje vlastné jadro, môžete tiež skontrolovať, či má nejaké ASUS modul obsahuje v jadre. Ak sa rozhodnete kompilácie jadra, môžem zaslať vám informácie o tom, ako to urobiť. LONG LIVE pre Linux: wink: S pozdravom

Má niekto používať Synopsys DC tu v Linuxe? Chcel by som požiadať o pomoc na inštaláciu.

On 2002-03-25 15:37, utmseng píše: Má niekto používať Synopsys DC tu v Linuxe? Chcel by som požiadať o pomoc na inštaláciu.
ja použitie DC v Linuxe. problém s inštaláciou?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back