RC vysielač a prijímač

B

babatundeawe

Guest
pls potrebujem schému zapojenia 4 kanálový vysielač a prijímač RC bez mikroprocesora. vďaka vopred

Tie okruhy a šírku pásma, ktoré zaberajú teraz sú nelegálne. Šírka pásma pre rádiové konania došlo k zmene niekoľkými rokmi na podporu mobilné telefóny, pagery, gps, šunka rádio, atď Po druhé, vytvorenie vlastných bude pravdepodobne vás 3 krát toľko ako nákup certifikovaný systém. Moja rada: Zabudnite budovy, ísť kúpiť!

Odporúčam používať u akéhokoľvek RF TX / RX s generátorom DTMF a prijímačom. U dostane 16 Chanel [quote = babatundeawe] pls potrebujem schéma zapojenia 4 kanálový vysielač a prijímač RC bez mikroprocesora. vďaka vopred [/quote]

U hľadanie FRM Google TX-2B potom viď str 9 .. to nepotrebuje micocontroller ..

Dobrý deň, ja som tu nováčik, a sorry za moje zlá angličtina, som z Indonézie. Videl som R / C obvod tx2b/rx2b v PDF dokumente http://www.forum.cxem.net/index.php?act=attach&type=post&id=21658 Pozri Typickou aplikáciou obvodu časti. Moja otázka je, do predstavy o TX / RX okruhy ukazujú, že medzi enkodér / dekodér a RF obvodov sa líši?, Mám na mysli ako sú v samostatné použitie. Ak áno, môžem zmeniť okruh RF rozšíriť svoju ponuku frecuency, ale nebude rušiť funkciu snímača? Vďaka.

Len si HOLTEK HT12E kodér a dekodér HT12D IC len vybaviť ju Vero rady. Tu je schéma. Aj hotových montované a testované kit pre 4 kanálové diaľkové s HT! 2 je k dispozícii na "www.united77.com"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back