rady pre začiatočníkov začína vývoj FPGA

C

ctownsend

Guest
Nejakú radu pre niekoho, kto chce začať používať FPGA? Čo so spoločnosťou, ktorá sa zaoberajú, čo kit ku kúpe, ktoré firma má najlepšiu podporu a najviac bezplatné nástroje? Snažil som sa nainštalovať najnovšiu Xilinx nástrojov, ako sa zdá veľmi komplikovaná, a spomalil môj PC ohromne. Chcel by som začať s veľmi základná sada. Ak má niekto nejakú radu na minulé skúsenosti, ktoré by som sa chcel podeliť Ocenil by som to moc. Ďakujem

Znie to, ako že váš počítač potrebuje viac pamäte RAM. Skontrolujte, či váš operačný systém v pamäti monitora. Ak používate WinXP, 512mb by byť bolestivé, obmedzuje vás len najmenšie Xilinx FPGA. 1 až 2 gigabajty by bolo oveľa lepšie - stačí postaviť strednej veľkosti FPGA projektu. Veľkou Xilinx FPGA vyžadujú viac GB RAM a 64-bitový operačný systém. To trvá asi 15 sekúnd pre môj systém vybudovať minimálne Spartan-3 projektu. Bežím ISE 9.1i pod WinXP na 2,33 GHz Xeon systému. Mám osem jadier CPU, ale ISE bohužiaľ využíva len jeden z nich. Áno, nástroje Xilinx FPGA sú zložité. Odporúčam kupovať lacné vývojová doska, ako Spartan-3E Starter Kit, a potom skúste "Začíname" tutorial. Výukový program vás prevedie nastavenie projektu ISE, zostavovanie a sťahovanie do FPGA. Xilinx má veľmi dobrú podporu produktu. I obyčajne používajú "WebCase" spôsob podávania otázky. Xilinx zvyčajne reaguje na deň alebo dva. Pred odoslaním otázku, uistite sa, že hľadanie svojich webových stránkach databázu (a EDAboard!) Odpovede.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back