rýchlu pomoc pri výpočte zisku OP AMP

W

wael_wael

Guest
Ahoj všetci, musím počítať otvorené slučky zisk OP AMP, takže keď som potrebné 70dB, ako získať a vstup je rovný 1 volt, koľko výstupu napätie? Ďakujeme veľa a ja chcem do U, ktoré poznám výsledok, ale aj potrebné zabezpečiť, aby pozdravom

Jednoducho vypočítať napäťový zisk, ktorý je 10 ^ (70/20) = 3162,27766 V / V potom vynásobte ju vstupnú hodnotu, ktorá je 1 volt, dostanete požadované výstupné hodnoty, ktorá je 3162,27766 voltov. Všimnite si, že dostanete tento výstup iba vtedy, ak budete vykonávať AC simulácia ako simulátor vyrieši linearizovaná model. Ak sa pokúsite, že v prechodnej simulácie, že zosilňovač tranzistorov ísť do tranzistora, a nebudete mať očakávaný výstup. Ak chcete vykonať prechodových javov , mali by ste, aby vaše vstupné napätie exteremely malá, hovorí 1uV.

dík moc, ale čo u mysli extreamly malé vstupné. Snažil som sa 10 UV a mám rovnaký výsledok, mohol vysvetliť, čo to u u znamenajú pozdravom

Dáte Ak extrémne veľký vstup, bude váš spoločný režim je narušený a vaše predsudky budú altered.So vstup by mal byť čo najmenší. Povedzte nám, čo sa konfigurácie operačného zosilňovača, ktorú chcete použiť, mám na mysli dve etapy, zložený cascode, teleskopické atď zisk pre každú z nich sú rôzne. Môžete tiež odkazovať na Johna a Martin za rovnaké. Amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back