rýchlospojkou antén

J

joan111

Guest
Ahoj všetkým: Potrebujem informácie a schémy, aby rýchlospojkou prijímacích antén, 4 a 8 výstupmi. Potrebujem schému predzosilňovača kompenzovať straty. Frekvenčné pásmo: 150 a 80 MHz. TNK sa a ide.

Spoľahlivý spôsob je kúpiť zosilňovač a rozbočovač z Minicircuits. Vybrať tie, v kovovej debny s koaxiálne konektory. Budú sa predávať veľmi malé množstvo pre jednotlivé ľudí s kreditnou kartou metódami. Zosilňovač vyberiete by mal mať aspoň 6 dB väčší zisk než strata splitter. Ostatné parametre sú nízke šumové číslo. Ak sa nachádzate v oblasti silný signál, vybrať zosilňovač s vysokou hodnotou, ak IP3.

Ďakujeme Vám, ktoré informácie, v žiadnom prípade, že je nejaký plán?

Ak nemáte veľa skúseností v tejto oblasti, budete pravdepodobne lepšie kupovať spotrebný tovar verzii bežne nazýva anténny zosilňovač distribúcie. Tieto sú k dispozícii v obchodoch, ktoré predávajú televízne prijímače.

Drahý pane: Váš rýchlospojkou môže byť prijímač rýchlospojkou, je zložený z: preselector dvojité zosilňovače deliče napájania a montáž zariadenia: skrine, atď rýchlospojkou prijímač umožňuje životnosťou no dvoch alebo viacerých prijímačov pripojených na spoločnú anténu s rovnakou alebo Vynikajúci výkon špeciálny anténu pre každý receiver.They sú nevyhnutnou súčasťou anténnych systémov a ich výkonnosť sa meria podľa týchto kritérií: Citlivosť prijímača šumu tretieho rádu, vrátane Intercept Výrobca: CELWAVE, Sinclar, Decibel, atď. Ide.

Viem, že téma, Nainstaloval som komerčné zariadenia. Ale jednoducho chcem, aby môj multicopler a experimentovať, mám nástrojov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back