PWM výstup rovnice pre 555,

Použil som PSPICE pre nasledujúcich možností daný okruh okolo 555, IC pre zobrazenie sprisahania PWM: a dostal nasledujúcu výstup. Základnou myšlienkou bolo použiť 555 ako multivibrátor Nestabilná, ktorá bola popísaná v nasledujúcej príspevok: http://www.edaboard.com/thread64259.html # post933387 vzorcov som: t1 = 0,693 ( RA + RB) C1 ---------- nabíjacieho cyklu t2 = 0,693 (RB) C ------------------ vybíjací cyklus% ED = t1 / (T1 + T2) pre daný kombináciou týchto výsledkov bolo dosiahnuté;% D = 66,66% = frekvencia 4.8kHz

Ako ste sa dostal k tejto rovnice C_tot a podľa toho, ako praktické je napájacie napätie 11,90 V.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridaný v 12:50 --- ------- Predchádzajúci príspevok bol v 12:40 ----------</span></span>
Ahoj Ashish, okruh s tvojím príspevkom, kde je CV varianty? To je to, čo chcem.

Ako ste sa dostal k tejto rovnice C_tot a podľa toho, ako praktické je napájacie napätie 11,90 V
C_tot = T / R / ln [Vcc / (VCC-Vctl)], je od T = RC * LN [(Vcc / (VCC-Vctl)]

Ako ste sa dostal k tejto rovnice C_tot a podľa toho, ako praktické je napájacie napätie 11,90 V.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- príspevok pridaný v 12:50 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 12:40 ----------</span></span>
Ahoj Ashish, okruh s tvojím príspevkom, kde je CV varianty? To je to, čo chcem.
Ako som už spomenul, že som použil astabilní multivibrátor konfigurácie obvodu, a ak ste si vedomí PSPICE kódovanie potom môžete zreteľne vidieť, že som použil PIN nie. 5 z 555 a kŕmené kontrolné napätie cez to, a rovnako je vidieť vo výstupe. Ynu je vidieť rozdiel medzi výstupmi tohto príspevku, a to po ktorého link som ti dal predtým. Nehľadiac na to, ak ste stále nespokojní, môžete vytvoriť svoj dotaz zrozumiteľnejšie pre mňa.

Ahoj Ashish, mám tieto pochybnosti zo svojho obvodu. 1. CV si sa líši od 1/3VCC do 2/3VCC, ale vidím vo svojom obvode, sínusoida rôzne oveľa nižšia, než 1/3VCC a ešte výstup je dar. 2. Aké maximálna frekvencia Môžem kŕmiť na pin č.5. Aká by mala byť zodpovedajúce hodnoty R a C. 3. Pri pohľade na svoj časový priebeh pulzu, nie som schopný odvodiť okamžitá amplitúda sínusoida. To je moje pôvodnej otázke. Vzťah medzi pulzu a veľkosť riadiaceho napätia, takže môžem povedať, že keby som povedal zdroj 5 V, potom by som si zodpovedajúce PWM výstup a tak ďalej.

Takže vy ste nemohli zvážiť nahradenie RA konštantným zdrojom prúdu (s použitím PNP tranzistor napríklad). Ako viete, že vzorec: T = Vctl * C / I Od tej doby som je konštantná T bude proporional na Vctl (v obmedzenom rozsahu menej ako 0 do 12, ako zistíte). Ak ani v tomto prípade T sa líši od vzorca výsledkov (čo sa pravdepodobne nestane), budete musieť zvážiť aj oneskorenie medzi: Trigger -> výstup vysoké C na Vctl -> výstup nízke Kerio

ya Kerio použitím zdroj konštantného prúdu, PWM je skutočne lineárna. vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back