PSRR definícia

C

chang830

Guest
Našiel som PSRR v niektorých knihách je definovaná ako pomer medzi prínosom vstupu na výstup a zisk z dodávky na výstup.V iných kníh a niektoré výrobky katalóg, je definovaný ako pomer zmeny výstupu a zmeny napájania.

Rovnaké otázky uplatňuje na definíciu CMMR.Zaujímalo by ma, čo je descranpancy medzi týmito dvoma defintions?Alebo v akých podmienok by som mal použiť whaich jeden z nich?

Vďaka

PSRR je koncept pre meranie odmietnutie napájacieho napätia na výstupe, ktorý sa uplatňuje na celom frekvenčnom rozsahu
CMMR je koncept pre meranie odmietnutie vstupného signálu na výstup, ktorý je zvyčajne DC Concept, myslím, že

Okrem bodu matematiky a definície:

PSRR hovorí, koľko môže mať zvlnenie napájanie a koľko z tohto zvlnenie bude (ne) viditeľné na výstupe OA.

CMMR hovorí, koľko z obdĺžnikový signál použité súčasne ako v-a (vo svoje obľúbené nastavenia AO) bude viditeľná na výstupe OA.By mala byť 0, ale nie je.

plytko Napísal:

Okrem bodu matematiky a definície:pSRR hovorí, koľko môže mať zvlnenie napájanie a koľko z tohto zvlnenie bude (ne) viditeľné na výstupe OA.CMMR hovorí, koľko z obdĺžnikový signál použité súčasne ako v-a (vo svoje obľúbené nastavenia AO) bude viditeľná na výstupe OA.
By mala byť 0, ale nie je.

Podľa definície Power Supply Rejection Ratio je schopnosť zosilňovače udržať svoje výstupné napätie v jej silách,-napätie je rozmanitý.Chápem, že je PSRR "pomer zmeny výstupu a zmeny napájania", jak jsi říkal.Avšak v regulátory napätia (LDOs) Je potrebné definovať ako pomer výstupu k vstupu, pretože vstup je v tomto prípade surového napájanie budete pokúšať sa regulovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back