Prsteň oscilátora pomocou SCL?

M

mohazaga

Guest
Ahoj,,, ja používam Zdroj pár Logic meniče pre návrh prsteň OSC. , Ja používam Razavi konfiguráciu (je popísané v "Návrh obvodov pre optické Komunikácia -. PP174), ale ja sa kolísanie signálu didnot používam PMOS ako náklad odpory (uzemnenej) Snažím sa o rozdiel odvedenej prúdu a WN / Wp veľkosti, ale nie? .. Výsledok? Máte nejaké pomôcť? prosím. vďaka

Po prvé, mali by ste sa uistiť, že zisk je dostatočne veľký pre oscillaton. Potom pri spustení simulácie, mali by ste nastaviť malý časový krok. Tiež nastaviť počiatočné podmienky je užitočné pre simuláciu OSC

Ahoj,,, Vďaka za odpoveď, som počiatočné podmienky na 0, ale ja nie, t sa oscilácie. Zisk by mal byť veľký, tak pre SCL, je záťaž založená základná PMOS. Ako si zvýšiť zisk? Ak zmeníme W / L PMOS, výstup Vswing uskutočniť. (Pozri Razavi CKT 6.12 (popísané v časti "Návrh obvodov pre optické Komunikácia -. PP172 -.? Meniť odpor k PMOS), kedy zmena W / L na NMOS ovplyvní rýchlosť prebehu výstupného signálu môžete pomôcť, prosím čakanie vďaka

sa snaží zvýšiť existujúce v chvoste, bude to spotrebuje viac energie khouly

skúste použiť 4 etapách sa obrátil signálov v poslednej fáze khouly

Ahoj,,, snažím sa využiť 4 SCL bunky s invertujícím vstupom do poslednej fázy, ale chvenie? Aj použiť tieto hodnoty SCL Inv Wp = 3 * 220N m, WN = 40 * 220N m, Lp = 2 * 180n m, Ln = 2 * 180n m, Is = 50uA. tahnks, čakanie

Čo je to technológia, u použitie? a tryto zvýšiť chvost aktuálne khouly

nastaviť počiatočné podmienky také, že tam je rozdiel napätia medzi POS terminály a neg

Ahoj,,, ja používam 0.18 proces. Som počiatočných podmienok na nulu v iput na thr krúžku (prvý SCL), dokonca som increse chvost aktuálne, ale bez oscilácie? tak vďaka a čakanie

kontrolu tohto projektu som urobil to s ADS pomocou TSMC 0,18 RF lib, nemám prístup k kadencia teraz khouly

Ahoj,,, díky moc, ale nemal som ADS, takže môžete písať u ur kroky v správe, takže môžem sledovať, aby si váš výsledok. Vďaka, čakal

Dobrý deň, prosím skontrolujte pripojený obrázok, som videl v ur schéme, ktorý by mal nahradiť u VOF a VOT so sebou, mal by byť tento obraz

Ahoj,,, Vďaka, to je povedať, že som si vymeniť vstupy do jednotlivých SCL (VOT k VF) v mojom CKT. No, ja som to s 0-počiatočné podmienky pri vstupe do prvej SCL (mimo signál), ale nie sorry oscilácie:: Ďakujeme a waithing Wp = 3 * 220N, WN = 10 * 220N, Lp = ln = 2 * a 180n Je = 100U. SIM. SCL krúžok
30_1176718804.jpg
Výkon
39_1176719597.jpg

Ahoj, som reverz raz u spýtal (Out signál), výsledok je na nasledujúcom obrázku
20_1176726099.jpg
thankx, čaká

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back