Protel 99! Pomoc! - Problémy s pracovným

B

bamdad

Guest
Ahoj všetci, som narazil na nasledujúcu chybu v protel 99, neviete niekto, ako pracovať okolo? My protel 99 bol funguje perfektne až do noci, a od tej doby, keď sa snažím uzavrieť návrhu súboru, objaví sa dialógové okno chyby sťažujú na vodiča Access MS hovorí: "String Data, pravým Skrátený (null )"... Som si istý, že dizajn súbor nie je poškodený, pretože na všetkých ostatných staniciach, je možné otvárať a zatvárať bez problémov. Tiež to isté sa stane, keď sa snažím, aby v blízkosti novo vytvorenú konštrukciu ... Skúšal som znovu nainštalovať protel 99 a Service Pack 1, ale problém je stále tam. Môže mi niekto pomoct? Thnx, Bamdad.

Je nám ľúto, som nevidel, že používate jednoduché P'99 (bez SE). Bohužiaľ, nemôžem vám pomôcť.

Ahoj:) thnx Každopádne som zistil, že tento problém je * DBC problém a ja som našiel niekoľko popisov na stránkach P * otel, ale to nepomohlo! :(... Aj P * otel 99/SE funguje s M * DAC 2,7, 99 potreby M * DAC 2.5 a nejako, môj stroj je aktualizovaný na v2.7! V2.5 a nedá nainštalovať na neho ! Znova som preinštalovať celý počítač: (

Protel99Se funguje ako s MDAC a Jet aktualizácia databázy pre systém Windows. Ak používate P99 a nie 99SE odporúčam zavolať protel a požiadajte o kópiu 99SE. 99SE bola vydaná zdarma všetkým majiteľom P99 P99 bol tak plný chýb dali sa s ním. To bol prepustený ešte príliš skoro s malým beta testovania a tak sa úplné prepracovanie výrobku, a nazval 99SE uvoľnenie do tryt a zachovať si tvár. P99 (nie 99SE) nie je stabilný produkt a vy ste blázon, ak budete používať pre komerčné prácu, keď môžete získať 99SE zdarma. : R

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back